hur man gör en picknick bord

hur man gör en picknick bord

En picknick bord är ett roligt byggprojekt som kan sättas ihop med 2 x 4 : s , 2 x 6 -eller en kombination därav. När projektet är avslutat och alla målade upp , kan bordet bli en användbar möbel för din bakgård . Prova att måla ditt bord en ljus brandstation röd eller en baby blå för att liva upp utomhus landskapet runt ditt hus

Du behöver : .
cirkelsåg
. 2 X4 's .
galvaniserad byggnad skruvar .
måttband.
borrmaskin.
elektrisk skruv pistol.
färg .

Hur man gör ett picknickbord


1 .
Om du vill kan du välja en design för din picknickbord . Det finns en hel del mönster på webben och i tryck för picknickbord . Men för just denna picknickbord vi kommer att utforma möbel när vi går . Vissa kallar detta flyger med säte i byxorna , men vi kommer att sträva efter en lite högre med vår terminologi och sätta detta projekt under klassificeringen av möbeldesign . Genom att erinra om andra picknickbord som vi har sett , kommer vi att försöka upprepa detaljerna i konstruktion, och återger ett picknickbord liknande som vi kanske har sett i stadsparken eller på en väns hus .
2 .
bygga två klasar från 2 med 4 's . Dessa kommer att bli den viktigaste stödsystem för tabellen . Vår fackverket kommer att vara 32 inches bred på toppen ( som är bordets yta ) och 68 inches bred på sätet nivå . Båda dessa stycken kommer att parallellt med marken . Höjden på bordet kommer att vara 31 inches och höjden på sätet 14 inches . Bredden på sätet kommer också att 14 inches och det kommer att bli en 40- tums klyftan mellan sätena . Detta bör vara tillräckligt med information för att bygga dina två takstolar . Efter de är byggda resten är lätt . När man bygger takstolar , kom ihåg att ändarna på varje bräda i fackverket kommer att vara lätt vinklade , så att fackverket sitter blankt på marken . Upprätt pjäsen kommer att korsa den nedre biten på 14- tums varumärket . ( Observera att detta är 14 inches rakt upp från marken ) och sedan det måste vara ordentligt vinklad så att den är i jämnhöjd med den översta bit av fackverket . Se om du kan klippa två horisontella delar på längden sedan placera dem på din uppfart eller garage golv på rätt avstånd från varandra. Lägg sedan ut ytterligare två 2 x 4 : s , så att de stiger på lämpliga vinklar . Markera de övre och nedre och klipp av 2 x 4 : s för att passa . Skruva ihop allting med 2 u00BD tums byggnad skruvar .
3 .
Cut 13 två av fyra exakt sex meter lång ( 7 av dessa kommer att användas för bordsskivan och 3 kommer användas för varje säte ) . Du kan göra bordet längre eller kortare , om du vill , men alla dessa styrelser måste ha samma längd . Nästa besluta om ett avstånd som varje 2 x 4 kommer överhäng på klasen . Till exempel om åtta inches låter bra . Nu , fast de två 2 x 4 : s till toppen slutet av varje truss lämnar exakt åtta inches av 2 x 4 hängande över förbi kanten på fackverket . När de två sista bitarna skruvas till varje takstol bör tabellen stå på egna ben , även om det kommer att bli mycket ostabilt. Fortsätt genom att placera en 2 x 4 i ytterkanten på varje säte. Nu ditt bord ska ha ännu mer stabilitet . Fyll i sätet genom att placera två 2 x 4 är på en-tums mellanrum . Du kan nog känna tabellen bli starkare när du går . Nu tar de återstående 2 x 4 : s och fyll i bordsskivan lämnar en jämn mellanrum mellan varje bit av 2 x 4 . Vid denna punkt din picknick bord bör man börjar känna sig fast .
4 .
Ta två stycken 2 x 4 : s och göra en 45- graders på varje ände så att långsidan är 24 inches lång . Eftersom dessa två stycken kommer att användas som ett stag , bör 45- graders nedskärningar går i motsatt riktning. Montera de två hängslen så att de löper från mitten av längre tvärbalken på klasen , ända upp till under sidan av bordsskivan . Skruva dessa två bitar tight med 2-tums träskruvar och byggfasen i din tabell kommer att vara fullständig .
5 .
Måla ditt bord . Du kommer förmodligen behöva två lager . Den första bör vara en grundfärg och sedan kan du sätta en färgstark färg på toppen ot det . Stå tillbaka och beundra ditt verk .

tips och varningar


 • bygga både takstolar på samma gång och hålla upp dem tillsammans för att se till att de är så nära identiska som möjligt .
 • Använd ett par bockar att göra alla dina skärning .
 • Använd skyddsglasögon , och använda en cirkelsåg .


 • Relaterade artiklar


  hur reparera en vinyl madrass
  traditionella svenska möbler
  typer av trästolar
  rottingmöbler reparation leveranser
  säker sovande sängar för barn
  diy trä sänggavel
  hur man startar ett importerat möbelbranschen
  hur man använder bivax för möbler rengöring
  köksstol rulle alternativ
  hur man använder tvättsprit på vintage trä för att lyfta fläckar