hur man hitta begagnade skrivbord

hur man hitta begagnade skrivbord

Skrivbord , precis som de flesta möbler , kan kosta en bunt om du köper dem helt nya . Vare sig du letar efter ett nytt skrivbord för hemmet eller kontoret , kan du spara lite pengar genom att köpa en begagnad skrivbord . Skrivbord i allmänhet håller sig väl under åren , så du kan förmodligen hitta en snygg skrivbord i fast tillstånd och förhoppningsvis till ett fint rabatterat pris . Här är några tips för att hitta används skrivbord
1 .
Bestäm vilken typ av skrivbord du vill ha . Skrivbord finns i så många olika sorter att det är bra att ha en utgångspunkt för din sökning .
2 .
Bläddra online webbplatser som Craigslist för att se vad som används skrivbord människor i ditt område säljer . Du kan begränsa din sökning genom att skriva i viss typ av skrivbord du vill ha som rulle skrivbord eller databord . Leta efter inlägg med bilder av bordet som är till salu .
3 .
Kontakta säljaren av ett skrivbord som fångar ditt intresse . Du kan ställa in en tid för att visa skrivbordet . Om du gillar vad du ser , kan du köpa den på plats . De flesta säljare vill kontanter som betalningsmedel men du kan diskutera detta med individen i tidpunkten för försäljning . Kom ihåg att de flesta priser är förhandlingsbara så ta med din förmåga att pruta med dig !
4 .
Besök lokala secondhandbutiker för att se sina begagnade skrivbord erbjudanden . Goodwill och Frälsningsarmén bära massor av begagnade möbler till rabatterade priser . Du kan ofta hitta gömda pärlor på dessa platser .
5 .
Bläddra grannskapet för loppisar på helgerna . Folk som rör sig ofta ute efter en snabb försäljning , ibland på möbler av hög kvalitet . Se vad du kan hitta i ditt område .

tips och varningar


 • Innan du köper en begagnad skrivbord , se till att fullt ut granska den. Testa alla de lådor och se till att de glida in och ut lätt .
 • Om du köper används skrivbord från auktionssajter som eBay , akta er för brant leveranskostnader . Dessa kan ibland uppväger på köpet för att köpa en begagnad skrivbord .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör kartong stolar under två pounds
  hur man gör en stol hockeyklubba
  Hur konvertera en krubba i en full -size säng
  hur man gör en bänk från en sänggavel & fotsteg
  hur man bygger möbler Adirondack gräsmatta
  idéer för Stoppningen en sänggavel
  hur man fixar en fast kedja klocka pendel
  luft stol tips
  Hur startar jag en moraklocka ?
  Scotchgard alternativ