hur man installerar en vattensäng

hur man installerar en vattensäng

En vattensäng är bra för människor med dåliga ryggar , eller som vrider och vänder i sömnen . De är ett hälsosamt alternativ till skumgummimadrasser som kommer i många attraktiva färger och samma sort storlekar traditionella madrasser har tillgängliga . Vem som helst kan sätta upp en vattensäng . Även ensam , kommer ett enkelt vattensäng tar bara några timmars arbete . Det tar inte en massa specialverktyg

Du behöver : .
Waterbed kit
. Skruvmejsel.
Vattensäng värmare .
Vattensäng filler kit .
Sängkläder .


1 .
Sätt upp omkretsen styrelser . Fäst hörnbeslag med en skruvmejsel. Konstruera gaveln vid behov , och den åt sidan.
2 .
Sätt piedestalen inne i ramen. Den enklaste piedestal är helt enkelt en samverkande plywood rutnät för att ge stöd till vikten av madrassen , eftersom det är fördelad över sängramen . Mer komplexa piedestaler har lådor som glider in och ut från sidorna av basen för extra förvaring . Den typ av piedestalen har mest inflytande på hur lång tid det tar att installera grundvattenmagasin. Mer involverade strukturer som skruvar och /eller gångjärn kräver längre tidsperioder. Den enkla samverkande spånskivor glida tillsammans med några extra verktyg , och det tar bara några minuter .
3 .
Placera däcket stödja styrelser ovanpå piedestalen . Placera vattensängen värmaren i mitten av sängen och kör den elektriska sladden genom en fälla ned sidan av sängen till basen .
4 .
Ta sänggavel tillbaka till toppen av ram . Fäst ramen basen till gaveln genom att skruva gaveln parentes på varje sida av gaveln , och motsvarande krokar på utsidan av det översta brädet på ramen med en skruvmejsel. Skjut kroka fäste för att fästa ramen till sänggavel.
5 .
Lyft ramen och huvudgavel och bifoga till däck stöd . Sträck vattensängen liner över däcket stödja upp på sidorna av ramen .
6 .
Lay vattensäng madrass plant över däcket stöd . Placera den jämnt inuti ramen på alla sidor . Fäst slang till vatten inlopp med en vattensäng kran fylla kit bilaga. Anslut den andra änden av slangen i kranen slutet av vattensängen fylla kit och montera slangen på kranen sidan av systemet . Häll i vattensängen balsam som kommer i vattensängen spackel kit som kommer att hålla ditt vatten färska upp till sex månader , och slå sedan på vattnet .
7 .
Fyll säng tills den når önskad fasthet och stänga av kranen . Lossa slangen . Bädda sängen med lakan , kuddar /örngott och filtar .


Relaterade artiklar


hur man gör en pistol skåp i trä
hur man bygger en egen ner fjäder sängar
vad är en anti allvar stol ?
hur man refinish och återställa möbler
hur att Refinish antika stolar
hur man stack vinyl stolar
hur man bygger ett läger stol
hur man blandar stil och moderna möbler
Vilka är farorna med glasbord ?
vad betyder siffrorna på rostfritt bestick ?