hur man kan jämföra madrasser

hur man kan jämföra madrasser

En av de bästa sakerna du kan göra för dig själv och din kropp är att få en god natts sömn varje natt . En av de viktigaste ingredienser du behöver för det är en stor madrass . Med så många alternativ för madrasser på marknaden , får i uppgift att jämföra madrasser verka skrämmande , men med några användbara tips i hand , kan det vara en enkel process. While kan du köpa madrasser på nätet , jag skulle aldrig rekommendera att göra så om du inte . beställer en modell som du redan har testat personligen

Du behöver :
Time .
Bekväma kläder.
Alla närvarande som kommer att sova på madrassen .
Papper.
Penna .

Jämföra Madrasser


1 .
Bestäm vilken typ av madrass du vill ha . Det finns vattenfyllda madrasser , madrasser minne skum , luftfyllda madrasser och madrasser med spolar . Alla har för-och nackdelar och priset varierar med varje .
2 .
Med tanke på din budget och det rum för din madrass , börja söka olika möbler och madrass butiker för rätten madrass för dig .
3 .
Låt varje person som kommer att sova på madrassen prova det . Att prova det , klättra upp på den och lade sig. Ändra läge flera gånger , så du kan känna hur det är att lägga på madrassen medan på ryggen , på vänster sida , på höger sida och på magen . Se till att prova ut läge (n ) du sover i de flesta , liksom .
4 .
Om du kommer att dela säng , se till att ha den andra personen klättra upp på sängen och stänga av den medan du håller på att lägga på den . Också har dem fastställa , ändra ställning och flytta runt lite medan du fortfarande ligger på madrassen . Du vill testa hur mycket deras rörelser stör dig när du lägger ned . Turas om att gå igenom denna process .
5 .
ta del av eventuella särskilda krav för madrassen som grund , eluttag , vård, underhåll och speciellt stora ark . Detta är mest normalt återfinns med California King och tryckavlastande madrasser .
6 .
Fråga om ekonomiska planer om du behöver det , leverans och garantier som följer med din madrass . Fråga om leveransen innefattar installation och gamla madrass avlägsnande /omhändertagande också .
7 .
Betygsätt varje madrass du prova . Gör anteckningar om gillar , ogillar och pris .
8 .
Granska dina anteckningar och jämföra anteckningar med din sovande partner , om du har en . Innan du köper , testa dina bästa val en gång för att se till att du inte har ändrat dig .
9 .
One du och din sömn partner ( om du har någon) har gjort en madrass val , är att köpa allt du behöver göra det och förbereda rummet kommer det att gå in .

tips och varningar


 • När madrass shopping , ha skor som är lätta att halka av och på . Du vill inte att bära skor när du testar ut madrasser .
 • Om du har ett tillstånd som syra-reflux och natt halsbränna , se till att madrassen kan vara bekvämt förhöjd på toppen. Sova med huvudet och axlarna på en sluttning kommer att minska din incidens av sura uppstötningar och halsbränna nattetid . Upplyftande din madrass kan åstadkommas med tegelstenar under benen , eller en kil under din madrass . Vissa människor väljer en kil kudde ovanpå madrassen i stället .
 • Om du är allergisk mot material som är vanliga i madrasser och madrassvarstyger som ull , se till att kontrollera etiketten innan du köper en madrass . Ta inte en säljare ord för det-. kontrollera märkningen själv


 • Relaterade artiklar


  idéer för en cool dator skrivbord
  skillnaden mellan Kalifornien King & ordinarie kungen
  Hur installerar jag en la - z - boy stol träskaft ?
  gör det själv stege hylla
  hur man gör tillfälligt hyllor
  hur man bygger en japansk plattform säng
  hur man väljer rätt futon madrass
  om rewebbing vinyl uteplats stolar
  hur bordsskivor kakel runda
  hur man gör en låda med en vals