hur man köper cribs för tvillingar

hur man köper cribs för tvillingar

Även de grundläggande behoven för en spjälsäng är desamma oavsett om du har en bebis eller två , måste du överväga ett par saker när man köper spjälsäng för tvillingar

Antal Cribs

nyfödda tvillingar är ofta mer bekväm sova tillsammans , och kan placeras i samma spjälsäng . Om du bestämmer dig för att ha dem sova tillsammans, kan du köpa en spjälsäng avdelare för att förhindra att barn från att rulla in i varandra . Men så småningom som tvillingarna blir äldre och större , kommer de att behöva sina egna cribs . Även om du kanske kan vänta med inköp av en andra spjälsäng om din budget inte tillåter dig att köpa två på en gång , behöver du två .

välja en krubba

Om du planerar att ha tvillingar sova i samma rum , kommer det förmodligen att söka efter motsvarande spjälsängar . Även om butikerna inte kan ha flera spjälsängar i samma stil i lager , kan de beställa en sekund spjälsäng för dig från en annan butik . Detta kan ta längre tid än att helt enkelt beställa två spjälsängar via en online- butik , men det kommer att spara pengar inom sjöfarten .

Cabriolet Cribs

Konvertibla spjälsängar är spjälsängar som omvandlas till en säng när barnet är gammalt nog . Detta kan vara något du är intresserad så ska du köpa matchande köksskåp vid krubban köpet . När tvillingarna är spädbarn , kommer du troligen bara behöver en byrå för båda sina kläder . Men om du väntar att köpa ett andra byrå , så är det möjligt att bara ett barn kommer att ha en matchande bedroom set .


Relaterade artiklar


hur du döljer en fot pall
hur du ställer in porslin kaninbur
träbearbetning tips och tekniker
hur man bygger en bänk lera rum
Utsmyckning barnen lampor
Hur konvertera en säng futon säng till en vind
hur isär en soffa
hur reparera färgen på en lädersoffa
vintage metall skrivbord information
hur man bygger en japansk plattform säng