möbler layout idéer för vardagsrummet

möbler layout idéer för vardagsrummet

Du behöver:
Skruvmejsel
. Sprättare.
Märkning penna.
Möbeltyg.
Sax.
Stift.
Klädsel tråd.
Kraftig symaskin.
Böjd klädsel nål.
Tyg lim , valfritt.

Dussintals alternativ är tillgängliga för att lägga ut möbler i ett familjerum för att göra det en bekväm plats . Innan lägga ut dina möbler , tänk på vilka aktiviteter du ägna dig åt med din familj i detta rum . För vissa är det ett ställe att titta på film och tv . För andra vardagsrummet fungerar som en plats att koppla av och njuta samtal eller ett ställe att spela brädspel . När du vet vad syftet vardagsrummet kommer att tjäna , kan du bestämma om placeringen av dina möbler och tillbehör för att maximera utrymmet.

L-formad layout

En L- formad rum är enkelt att skapa , särskilt om du har en L -formad soffa . Tanke på att du visar en TV på ena väggen i vardagsrummet , ställning i soffan så att den längre delen är vänd mot TV . Placera en stor soffbord i mitten av rummet och över den korta änden av soffan , och placera en bekväm fåtölj så att alla står inför soffbordet. Placera stora golv kuddar på golvet eller sittsäckar framför soffbord för ytterligare sittplatser . Lägg till en golvlampa eller ett sidobord med en lampa i hörnet mellan soffan och fåtöljen . Låg en stor matta i området innan att lägga ut möbler för extra komfort och stil .

U-formad layout

En U-formad layout är perfekt för stora familjer eller för familjer som ofta underhålla gästerna eftersom det ger en många sittplatser. Flera varianter finns för denna layout , beroende på de möbler som du vill använda . Till exempel , om du har en soffa, en soffa och en stoppad fåtölj , placera varje så att soffan är mot den största väggen i rummet och de andra två delarna är placerade på vardera sidan av soffan mitt emot varandra för att bilda en U- form. Med denna layout kan du lägga till ett soffbord i mitten samt ett sidobord på varje sida av soffan mot väggen och ett sidobord på andra sidan av fåtöljen . En annan variant är att placera soffan och kärlek sätet mittemot varandra med fåtölj i mitten flankerad av två sidobord , som ett soffbord i mitten .

Square-formad layout

en fyrkantig layout är perfekt för familjer som gillar att spela spel eller skapa projekt tillsammans medan hemma . För denna typ av layout , placera en soffa och soffa mitt emot varandra , eller en soffa och två stora fåtöljer vända mot varandra , med ett stort soffbord eller två mindre soffbord i centrum . På varje ände av soffbord , ger ytterligare sittplatser genom att placera sittsäckar , kuddar golv eller extra matsal stolar rum . Lägg sidobord på alla fyra sidor av soffor , en krukväxt eller en golvlampa . För denna typ av layout , överväga att använda möbler som även fungerar som förvaring för spel och böcker eller andra föremål .


Relaterade artiklar


hur till återvinna en fotpall
fordonsreparationslackering och målning toskanska möbler
hur Scotchgard möbler
hur man städa upp på mattor
hur man installerar lådor Kensington tangentbord
saker att titta efter när man köper en ny madrass
typer av plantskola segelflygplan
vad är skillnaden mellan 3 - lb .
typer av värmare vattensäng
historia faner trä