problem med ställbara sängar

problem med ställbara sängar

Reglerbara sängar , tidigare finns som medicinsk utrustning för patienter med allvarliga muskler och krämpor ben , nu fixturer i många friska människors hem . Med en justerbar säng , kan ägaren kontrollera vinkeln och höjden på sängen genom att styra en rad motorer tills det är i den mest bekväma ställningen .

Design Variationer

En av de största problemen med ställbara sängar är variationen från en modell till en annan . Vissa ställbara sängar erbjuder en split , eller dubbel-justering alternativ , som gör två sliprar att anpassa sina sidor om sängen oberoende av varandra . Andra saknar denna funktion , vilket tvingar båda parter att dela på samma inställningar.Reglerbara sängar också komma med antingen en-eller två-punkt artikulation , som hänvisar till antalet punkter i sängen där det kan böja och ändra form . För någon som används för att en två-punkt , delad justerbar säng , en enda punkt modell utan dubbla anpassning kan vara mycket obehagligt och ger några fördelar . Justerbar säng shoppers måste vara noga med att välja rätt modell som bygger på läkare rekommendationer eller personliga preferenser .

elbehov

Reglerbara sängar använda en rad elmotorer och en fjärrkontroll för justeringar , som använder el som en vanlig sängen inte behöver. Komplexa elektriska motorer företräda en annan möjlig plats för maskinhaveri . I händelse av en kortslutning eller strömavbrott , en justerbar säng kan vara svårt eller omöjligt att ställa in.Reglerbara sängar också göra ljud som de verkar . Medan vissa modeller erbjuder väldigt tyst motorer , andra utgör en risk för att vakna ens partner samtidigt som även en liten justering .

Vikt

Reglerbara sängar är mycket tunga , med vikten av elmotorer och en tung metall ram till i vikt av sängen . Flytta och transportera en justerbar säng tar mycket mer ansträngning än att flytta en standard säng med en hopfällbar ram . Ställbara sängar kan också producera alltför stort slitage på mattor eller golv , på grund av sin extra vikt .

Kostnad

En justerbar säng också kostar mycket mer än en vanlig säng med en jämförbar madrass . Medan ytterligare sömn och vila kvalitet kan vara väl värt kostnaden för vissa köpare , andra kan tycka att en justerbar säng är föga mer än en dyr nyhet . Justerbar säng köpare bör göra forskning och begära en pengarna -tillbaka- garanti innan till ett köp .


Relaterade artiklar


Vad skulle 1860 veranda möbler se ut ?
Vilka är farorna med sprayer tyg repetition av klädsel ?
hur man reparera en lampskärm
Definitionen av moderna möbler
Hur målar man stolar metall fällbara ?
hur mycket ska en king size madrass & box våren fast kostnad ?
delar för en vikbar picknickbord
idéer för att konvertera en dubbel säng i en soffa
Skillnaden i tryckavlastande madrass slagklippare & slagklippare skum
tips om besprutning minwax polyuretan