saker att titta efter när man köper en ny madrass

saker att titta efter när man köper en ny madrass

Du behöver:
Måttband
. Penna.
2 st u00BE-tums plywood , 18 x 15-1/4 inches .
2 remsor av u00BE-tums plywood , 3-1/8 x 15 inches .
1-tums träskruvar.
Drill .
2 st u00BE-tums plywood , 22-1/2 x 15-1/4 inches .
2 remsor av u00BE-tums plywood , 3-1/8 x 22-1/2 inches .
2- tums efterbehandling naglar .
Hammer.
1 st av u00BE-tums plywood , 22-1/2 x 16-1/2 inches .
1 st av u00BE-tums plywood , 24 x 18 inches .
Fine-slippapper.
Primer och färg (tillval ).
Penslar (tillval ).
Pebbles eller snäckskal (tillval ).
3/8-tums glas , x 22-3/8 x 16-3/8 inches .

En ny madrass är en stor kostnad för ditt hem . En välgjord madrass bör hålla i många år och samtidigt ge dig en god natts sömn . När shopping för en ny madrass , bör du ha en checklista med de viktigaste funktionerna som du behöver i din säng . Komfort och kvalitet bör stå högt på listan, men du måste också överväga din budget när du handlar för en ny madrass uppsättning .

Pris

innan du går till affären för att handla madrass , bör du ha en fastställd budget för objektet . Lite forskning hemma hjälper till att bestämma den löpande priser för olika typer madrass . Detta ger dig en klar uppfattning av det belopp du bör rimligen räkna med att spendera på din madrass , oavsett vilken typ av material du väljer .

Material

Du bör ha en god uppfattning om vilken typ av madrass konstruktion dig vill innan shopping för en ny . Valen inkluderar minne skum , latex , inre våren , hybrider och luftfyllda madrasser . Varje typ av madrass har sina egna fördelar och nackdelar .

support

Att hitta en madrass som ger det bästa stödet för din kropp medan du sover är viktigast när du handlar för en ny säng . Det är nästan omöjligt att avgöra om en madrass kommer att stödja din kropp med att ligga på i 15 sekunder i butiken . Ta tid på dig när du försöker madrassen i butiken . Det kan verka lite krångligt , men det är det bästa sättet att avgöra om madrassen kommer att stödja din kropp tillräckligt medan du sover . Några madrasser kommer med en pengarna-tillbaka- garanti så att du kan prova madrassen i ditt hem .

Garanti

Om madrassen du väljer kommer med en garanti , be försäljaren att förklara garantivillkoren för dig innan du gör ett köp . Du kan bli tvungen att vända madrassen och undvika fläckar att utnyttja garantin i händelse madrassen är defekt .

Storlek

Var noga med att välja rätt storlek madrass som passar din säng . Om du köper en madrass för att ersätta ett gammalt , kontrollera storleken av den befintliga madrassen innan du börjar handla .

Varumärke

varumärke av madrassen kan vara en viktig faktor när man letar efter högsta kvalitet madrass för pengarna . Du kan räkna med att betala lite mer för ett namn varumärken madrass , men kvaliteten är ofta bättre i välkända madrass varumärken . Kontroll användarrecensioner av madrass märken innan du börjar shoppa kan hjälpa dig att avgöra det bästa värdet på marknaden .


Relaterade artiklar


hur man gör stolar halkfria på hårda golv
Kostnaden för fordonsreparationslackering möbler
Sealy posturpedic säng typer
standard höjd för en disk pall
om Atlantic möbler
vad man ska använda den kinesiska lackad möbler
hur man bygger ett cd-ställ
kan återställa lagring stammar
hur man bygger ett kaptenens sängram
skillnaden mellan Kalifornien King & King