Hur man sköter om antika möbler

Hur man sköter om antika möbler

Här är enkla steg för att ta väl hand om din dyrbara antika möbler
1 .
Undvik extrem torka , speciellt under vintermånaderna . Torrhet kommer att orsaka sprickor och delning av trä . Slå på hela huset luftfuktare i centralvärme ger en idealisk miljö . Om du inte har ett helt hus luftfuktare , kommer ett rum luftfuktare ett bra alternativ .
2 .
Håll antikviteter borta från värmekällor som element , eldstäder , eller någon värmare av någon typ som pelletskaminer . Konstant och över normal temperatur hem uppvärmning kommer att orsaka trä varpen . Också hålla möbler från direkt solljus . Flytta möbler eller omdirigera värmen för att undvika problem värmekälla . Ett omdirigerar exempel skulle vara att köpa utlopp avvisare direkt luftflöde i en viss riktning .
3 .
Ansök klart Hard Wax till antika minst en gång om året. Det finns så många märken och olika typer . Forskning för hårt vax på internet för att få en uppfattning om vad man ska köpa till din möbler trä och finish .
4 .
Använd inte vax eller polermedel som innehåller kisel . De är svåra att avlägsna. När du vill tillämpa nya vax , bör du ta bort den gamla vax med en mild icke-alkaliska tvål och vatten.


Relaterade artiklar


hur man använder tapet för att dekorera möbler
idéer för Stoppningen en sänggavel
vad är ursprunget till futon ?
träbearbetning tips och tekniker
DIY : utomhus soffa
hur du döljer en fot pall
låda fjädrar vs minne skum
Vad är Sealy bästa av sängarna linje latex ?
samtida uteplats idéer
möbelrengöring guide