hur att köpa begagnad soffbord

hur att köpa begagnad soffbord

Ett soffbord är ett trevligt komplement till de flesta bor och familjerum samt hålor och kontor . Soffbord finns i en mängd olika former och storlekar för att passa praktiskt taget alla inredningar . Liksom de flesta möbler kan soffbord bli ganska dyrt när du köpte nya , men du kan spara pengar genom att köpa begagnad soffbord
1 .
Besluta om storlek och stil soffbord som du vill . Om du har en ungefärlig uppfattning om mätningar , det hjälper att begränsa sökningen . Likaså om du vet att du vill att vissa specifika stil som en glasskiva , kommer du att kunna fokusera sökningen .
2 .
Titta på Craigslist för begagnade soffbord i ditt område . Du kan begränsa dina resultat genom att söka efter de specifika funktioner och mått du vill ha . De flesta inläggen kommer att innehålla fotografier av de använda soffbord till salu . Du kan sedan kontakta säljaren med frågor om soffbordet tillstånd .
3 .
Besök Frälsningsarmén och Goodwill second hand-butiker i ditt område . Båda platserna sälja begagnade möbler , inklusive soffbord . Du kommer att kunna hitta några allvarligt rabatterade priser på båda platserna.
4 .
Bläddra mindre boutique secondhandbutiker i ditt område . Även om vissa mindre secondhandbutiker inte har full möbler inventeringar . mest sälja soffbord helt enkelt på grund av sin hanterbar storlek .
5
Håll utkik efter varvet och loppisar i din grannskap . Du kan ofta hitta begagnade soffbord på denna försäljning. Eftersom säljarna oftast vill bli av med allt från försäljning kan man ibland hitta fantastiska försäljningen, särskilt mot slutet av dagen .
6 .
Titta på eBay och andra online- auktioner webbplatser , förutsatt att du inte emot att betala fraktkostnader . Dessa webbplatser har alla säljare med begagnade soffbord , men var försiktig så att fraktkostnaden inte är alltför höga . Du vill inte att kompensera det stora priset med rejäl fraktkostnader .
7 .
Kolla lokala loppisar . Du kan ofta hitta begagnade möbler på dessa marknader , inbegripet begagnade soffbord .

tips och varningar


 • Om du handlar loppisar eller titta på ett objekt på Craigslist , se till att få gott om kontanter med dig. De flesta säljare i de situationer vill kontantbetalningar.
 • Om du handlar på eBay , du troligtvis behöver ett PayPal-konto som de flesta säljare väljer att som sin föredragna betalningsmetod .
 • Se till att mäta både det område du vill sätta soffbord och soffbord själv innan du köper den . Du vill inte komma hem och upptäcka att det är för stort eller för litet för önskat område.


 • Relaterade artiklar


  hur man bygger en egen ner fjäder sängar
  hur man gör en säng av en soffa
  DIY huvudgavel för en säng
  traditionella skrivbord för barn
  hur man målar falska trämöbler
  kreativa sätt att dekorera trä bord med decoupage collage
  hur man bygger en cd väggenhet
  typer , stilar och namnen på stolar med armar och hög rygg
  gör det själv möbler reupholstery
  om Amish möbler i Lancaster, PA .