hur du återvinner en vattensäng madrass

hur du återvinner en vattensäng madrass

Räkna ut vad man ska göra med en gammal vattensäng madrass kan vara en utmaning . Vissa trash dragande företag platt ut kommer inte att acceptera dem . Även om de gjorde, de material som används i konstruktionen av madrassen är av en typ som kommer att sitta i deponin , un-förstörd , för nästan alltid . Det är uppenbart att hitta ett annat alternativ som krävs . Här är några idéer för hur man återvinner en vattensäng madrass

Du behöver : .
Telefon
Internet .


1 .
använda Internet eller telefon för att göra lite forskning om vad som kan göras i ditt område med en gammal vattensäng madrass . Din lokala trash dumper kanske kan ge dig några förslag eller din lokala återvinningsstation kan ha en plan för vattensäng madrasser . En lokal butik som säljer vattensängar kan ge dig några idéer också, men du kan bara få dem att ta madrassen om du köper en ny . När man arbetar med vattensängen butiken , bör du fråga hur de hanterar den gamla madrasser för att se till att de kommer att ordentligt återvinna dem .
2 .
använda internet för att sälja vattensäng madrass , eller ge bort det, om du inte kan hitta en av de källor som nämns i steg ett att ta den. Du kan prova Craigslist eller Freecycle eller en annons i din lokaltidning . Se resursen i den här artikeln för länkar .
3 .
Donera din begagnade vattensäng madrass till en välgörenhetsorganisation som accepterar begagnade möbler . Vissa kommer att plocka upp den hemma. Platser som ARC , Frälsningsarmén och liknande är bra ställen att börja din sökning .
4 .
aldrig bränna din gamla vattensäng madrass . Madrassen avger alla typer av giftiga ämnen vid förbränning.


Relaterade artiklar


klädsel reparation leveranser
historia faner trä
Hur inreder jag barnens rum med hjälp av Nanny McPhee filmen ?
Skillnaden mellan King & Kalifornien King ark
hur man gör en bänk ceder dusch
Hur du donerar används sängar
vad är en snurrstol ?
hur reparera möbler rotting uteplats
diy hur man ansluter en antik järn sänggavel
svivel pall monteringsanvisning