hur man använder gamla bagage för arkivering och lagring

hur man använder gamla bagage för arkivering och lagring

Gamla bagage , eller resväskor , är överallt ! Du hittar dem på varvet försäljning , loppmarknader , antikmarknader , och de finns i mycket gott skick .
De finns i alla färger , och kan blanda in i ditt hem inredning . De gör stora register och lagring . Du kan renovera gamla bagage och göra dem till bord, stolar , och många andra stycken för hemmet

Du behöver : .
Gamla bagage , stora och små
. Accordion filer .
Korta ben och skruvar för bagage tabeller .
Tyg och skum för bagage stolar .
Saw.
Trä rakt stolar .
Limpistol eller häftpistol .


1 .
Låt oss först göra ett register med gamla eller antika resväskor (bagage ) . Öppna resväska och suger ut det . Se till att den är ren och klar . Sätt sedan ett dragspel fil i resväskan som passar insidan av resväskan . Du måste kunna stänga resväskan så att filerna är säkra och förseglade insidan när den inte används . Gör stora filer och mindre filer och när den inte används , du stänga dem och ställ bagage bredvid varandra . Label toppen av bagage på handtaget med filnamnet . Sätt dem bredvid skrivbordet på kontoret och du är redo med ditt unika register .
2 .
sedan att soffbord eller tabeller slutet av gamla bagage . Använd träben att lägga under bagaget och skruva fast dem från insidan av väska , går igenom resväskan i toppen av träben . Sätt alla fyra benen på samma , och du har en tabell . Använd resväska för att lagra objekt . Gör stora extra lagringsutrymme , och en söt eklektiska bord i vardagsrummet , sovrum eller något annat rum i ditt hem!
3 .
sedan att bagage stolar och har extra förvaring inne i stolsitsen . Använd en befintlig gammal trä rakt stol . Korta benen på stolen från botten ca 4 inches med en såg . Skruva sedan fast den lilla bit av bagage till stolsitsen från insidan av resväskan . Nu täcka locket på resväskan med vadd och tyg och du har täckt sätet . Gör din bit tyg minst 3 inches större än locket på resväskan . Du vill lägga den under på insidan av locket för färdiga kanter hela vägen runt . Kläm fast vadd och tyg på båda sidor av gångjärnen i ryggen . Vrid vadd och tyg under till strax ovanför gångjärn och varmt lim till resväska . Resten mellan gångjärnen bör gå till insidan av resväskan . Häfta eller varmt lim denna vadd och tyg på insidan av locket. Då sy ihop två rektanglar med samma tyg som är tre inches större än baksidan av stolen . Du kan göra detta för hand eller med en symaskin . Lägg sedan klädseln över ryggen på stolen och det kommer att matcha sätet ( överst i resväska ) . Du har nu en unik stol och extra förvaring i stolsitsen . Det är bra att göra 4 eller 6 likadana och använda dem i matsalen , eller göra ett som matchar ditt sovrum och lägga den på din toalettbord . Du har förvaring i dina stolar !

tips och varningar


 • Var mycket försiktig med sågen , skruvmejsel , limpistol och häftpistol .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en vagga säng
  hur man gör ett mjukt barn stol
  DIY : köksö planer
  gratis hem rättsmedel för att ta bort tjära bort av möbler
  hur du tar bort statisk från en microfiber soffa
  hur man bygger en bänk lera rum
  hur man gör kontorsmöbler
  gör det själv armoire
  hur man hittar en italiensk säng i en påse
  hem rättsmedel för lädersoffa vård