hur man avsluta oavslutade trämöbler

hur man avsluta oavslutade trämöbler

Njut av lyxen av kvalitetsmöbler när du är klar ofärdiga trämöbler .

Så , du är ett fan av möbler i massivt trä , målat och polerade för att all dess rikedom ? Enda problemet är . . . du inte vill betala utställningslokalen pris för verklig trämöbler . Vi är alla försöker att bevara vår dollar , men förhoppningsvis fortfarande inte att offra vår stil .

Det finns ett sätt att äga trämöbler till en bråkdel av priset . Köp färdiga trämöbler , och avsluta det själv . De förnödenheter som behövs för att avsluta trämöbler är inte dyrt , och uppgiften är inte svårt .

I min stad har vi två butiker som säljer färdiga trämöbler . Surfa på Internet för att hitta några butiker i ditt område . Väl inne i butiken , ser du att du kan köpa allt från barstolar till sängar , och avsluta dem själv .

Fråga försäljning kontorist för tips och anvisningar om hur du avsluta din nyinköpta skatt . Många färdiga trävaror butiker tillhandahålla tryckta anvisningar , och en del även sälja de verktyg du behöver för att slutföra projektet . Min butik beräknas även hur mycket fläckar och polyuretan jag skulle behöva för att göra jobbet , baserat på storleken av verket , och mängden rockar jag ville tillämpa .

För den här artikeln , jag färgning en bit ofärdiga furumöbler , ett skåp som skall hysa papperskorgen

Du behöver : .
väl ventilerat arbetsutrymme
Mycket fint sandpapper eller slipa svamp .
Trasor ( mjuk , slitna t -shirts är perfekta ) .
Skumborste.
Bets ( Välj vad nyans du önskar .
  Följ alla instruktioner om omrörning före användning.
).
Polyuretan ( Följ alla instruktioner beträffande omrörning före användning.
).
Paint omrörare (s ) .


1 .
Sand din bit av råvirke möbler . Alltid sand med säden. Mängden mycket fint sandpapper du måste köpa beror på storleken på möbeln vara avslutad . För detta projekt har jag använt ett mycket fint slippapper svamp .
2 .
Torka av möbeln med en trasa , grundligt och noggrant ta bort alla slipning skräp . Med hjälp av en skum borste , applicera fläcken , borsta med säd , och inte i en fram och tillbakagående rörelse . Följ anvisningarna på din burk färg . De flesta kommer att säga åt dig att torka bort överskottet fläck efter en viss tid . Kontrollera att du använder en ren trasa för detta ändamål. Låt din möbeln som under tjugofyra timmar . Var noga med att rengöra din skumborste ( följ anvisningarna på din burk färg ) om du skulle vilja använda det nästa dag att tillämpa en andra strykningen av färg .
3 .
Sand och torka ner ( använd en annan ren trasa ) möbeln igen . Vid denna punkt , beroende på vilken färg du önskar , kan du ansöka ytterligare ett lager färg , eller så kan du gå direkt till polyuretan . Om du väljer att göra ytterligare ett lager av färg , tillämpa denna andra gång som du gjorde den första . Om du gillar den färg du redan har , då är det dags att skydda din trä med polyuretan . Läs anvisningarna på burk poly . De flesta märken av poly rekommenderar 2-3 skikt . Det finns också olika nivåer av glans och glans , så välj målgång du gillar bäst .
4 .
Använd en ny trasa , tillämpa poly . Låt varje lager poly fastställts för minst tjugofyra timmar innan en annan . Så länge din möbeln känns smidig , är det inte nödvändigt att slipa mellan skikten av poly . ( Använd en ny trasa för att tillämpa varje lager av poly . )
5 .
Bifoga någon hårdvara och dina färdiga trävaror möbeln är klar . Papperskorgen kan skåpet kom med två trä rattar , men vill matcha kök hårdvara , borstat tenn rattar köptes och användes istället . Se hur lätt det är att avsluta oavslutade trämöbler ?

tips och varningar


 • Jag gillar att bära latex eller vinyl handskar för ett projekt som detta .
 • Om du vill kan oavslutade trämöbler vara målade i stället för färgade .
 • Njut av alla oohs och aahs från vänner och familj .
 • Kontrollera etiketterna för temperatur torkning krav , och se till att temperaturen är tillräckligt varmt för fläcken och poly att torka .
 • Arbeta alltid på en väl ventilerad plats .


 • Relaterade artiklar


  hur man klä en stol från ikea
  om Franska land möbler
  hur man bygger ett skrivbord droppe hylla
  verktyg för att bygga stockhyllorna
  hur man reparera en läder infällning bord
  vad är en madrassvarstyger ?
  hur man bygger ett teak bänk
  dresser projekt
  tidigt 1900-tal matbord stilar
  hur bevara läder möbler