hur man berättar en falsk från ett original bertoia stol

hur man berättar en falsk från ett original bertoia stol

Den Bertoia Stolen är en av de klassiska möbler , med ett unikt utseende och ett modernt koncept . Den stålstänger skulpterade i kvadratiska mönster låta Bertoia stol att ha en ljus , nästan fantastiska utseende . Bertoia stolar komplettera ett brett utbud av möbler . Men när de köper en Bertoia stol , se till att du köper ett original snarare än en bluff. Ju mer du vet om design , utseende och funktioner i Bertoia stolen , desto lättare blir det att berätta en falsk från ett original Bertoia stol .
1 .
undersöka utformningen av stolen . Den Bertoia Stolen är tillverkad av stålstänger . Företaget har en stabil utseende , ännu en kontrasterande luftighet . Om stolen du tittar på verkar tunn eller tunga , så är det förmodligen en bluff .
2 .
Bestäm tillverkaren av stolen . Knoll är tillverkaren av det äkta Bertoia ordförande . Om tillverkaren inte är Knoll , är det inte en Bertoia stol .
3 .
Ta reda på var stolen gjordes . Bertoia stolarna är tillverkade i Italien . En falsk Bertoia stol får inte tillverkas i Italien .


Relaterade artiklar


DIY : att bygga en grönsak bin
hur man limma en madrass
hur man bygger en hög klack stol
hur man täcker en stol eller soffa
Hur rengör jag vit rotting ?
hur man väljer konsol tabeller
jämföra parkettgolv
Hur väljer jag en säng kudde ?
hur man refinish och återställa möbler
hur man gör överdrag för gräsmatta stolar