hur man bygger en säng hörn loft

hur man bygger en säng hörn loft

En loftsäng skapar mer förvaringsutrymme och en förhöjd sova plattform . Det är ett projekt med endast ett fåtal komplicerade detaljer . Vem som helst med lite kunskap och rätt verktyg kan förändra ett helt rum på en eftermiddag

Du behöver : .
Skruvar
Skruvmejsel.
Minst 7 2x4s , 8 meter lång .
Minst 3 1x6s , 8 meter lång .
Saw.
Sandpapper.
Träskruvar.
Regeldetektor.
Penna.
Partner .
2 6-tums bultar .
Drill .
Trappstege.
Nivå .


1 .
Hitta din position . Du behöver ett hörn som är tydlig fyra meter i ena riktningen och åtta fot i en annan . Du kommer att behöva hitta minst tre dubbar i varje vägg för att sängen fästa . Mark dessa dubbar uppenbarligen i väggen och måla över dem senare . Du kommer att behöva se dem lätt . Bestäm hur högt du vill att sängen , och dra en linje hela vägen runt hörnet på denna nivå , se till att det är sant , eller platt , med din nivå .
2 .

bädda sängen. Mät madrassen du tänker bygga säng för och bygga ramen i enlighet ur 2x4s . Klistra dem i hörnen med träskruv och bildar en låda ram . Klipp små trianglar ur 1x6s och använda dessa för att förstärka hörnen genom att fästa dem till undersidorna . Sedan placerar 1x6s på undersidan av sängramen som Struts att hålla madrassen på plats .
3 .
Bygg din stege . Stegen står i slutet av sängen och vara det stöd som håller upp det i den fria hörnet . Mät två ben som är höjden på sängen , minus 3 u00BE inches på ett och minus 4 u00BD inches på den andra. En av dessa kommer att vila på hörnet med 1x6 strut , och den andra kommer anbringa direkt till sängramen . Använda 2x4s , bygga stegpinnar och fästa dem till de två fjäderben på stegen . Det enklaste sättet att göra detta är på ena sidan av stöttor, med vertikala stegpinnar , men du kan göra genom att borra skruvar genom 2x4s på sidorna , vilket gör plattare , bredare , säkrare stegpinnar .
4 .

Fäst sängen mot väggen . Med din partner stödja sängram , placera den mot den linje som är markerad på väggen . Med hjälp av skruvmejsel , anbringa ram till ett par dubbar för säkerhet . Sedan går från ena sidan av hörnet till det andra och se till att säkra sängen helt i reglarna . Se till att din partner fortsätter att stödja sängens vikt .
5 .
Place och fästa stegen . Facing slutet av sängen , placera stegen i hörnet , den något kortare änden under 1x6 stag i hörnet . Sängen bör nu vara självförsörjande. Medan din partner fortsätter att stadigt sängen , klättra i stege och borra två hål genom sängram i fjäderben på stegen . Sätt två 6-tums bultar i dessa hål för att fästa sängen till trappan .

tips och varningar


 • Använd alltid handen , ögat , och hörselskydd när med hjälp av handverktyg.


 • Relaterade artiklar


  vad är en piano gångjärn ?
  hur man bygger en trä gunga
  ska jag täcka min soffa eller köpa en ny ?
  hur till låsa upp en kista körfält ceder
  problem med ställbara sängar
  hur man gör en vägg sänggavel
  gökur reparation på ett enkelt sätt
  DIY : billiga sänggavlar
  hur man målar vit gräsmatta stolar
  hur man gör en dubbel ram säng