hur man bygger en soffa kudde

hur man bygger en soffa kudde

När du använder en omtyckt soffan genom åren , får kuddarna sjunka och förlorar sin våren . En soffa med nötta kuddar kan se saggy och trött . Du kan återuppliva soffan med nya kuddar som kan göra det ser helt nytt igen

Du behöver : .
Måttband
. Penna.
Papper.
Klädsel skum.
Lång , sågtandad kniv .
Dacron .
Sax.
Spray lim .


1 .
Mät och anteckna höjd, bredd och djup i soffan kuddöverdrag .
2 .
Tillsätt 1 tum till varje dimension och kapa klädsel skum till dessa specifikationer . Den extra tum kommer att förhindra rinningar i soffan dynan . Om du köper din klädsel skum från en tapetserarverkstan kan de klippa den till dina specifikationer, eller så kan du klippa den med en lång kniv med tandad kant .
3 .
Klipp två bitar av Dacron form och storlek på toppen och botten av soffan dynan . Klipp en annan bit Dacron som kommer att täcka den övre , främre och nedre delen av soffan dynan .
4 .
Spray toppen av soffan kudden med spray lim och limma på en bit Dacron . Limma den andra liten bit Dacron till botten av dynan .
5 .
Spray toppen och framsidan av dynan med lim och lim på den stora bit Dacron , passa in kanten av Dacron med baksidan av dynan . Vänd kudde över och limma ner resten av Dacron på undersidan av soffan dynan . Dessa skikt av Dacron jämna ut kanterna på skummet så soffan dynan ser jämn och slät.
6 .
Tvätta eller plats ren soffa kuddfodral som behövs . Sätt i det nya soffan dynan i din omslaget. Detta kan kräva hjälp, för kuddfodralet skall vara ordentligt åtdragna över den nya dynan . Du kan vika kudden om det är nödvändigt att få in det i locket och fäll ut den när den är isatt .


Relaterade artiklar


hur man kan inreda plaststolar
hur du döljer leksaker med en rumsavdelare
Hur gör jag inspektera vatten kuddar ?
vattensäng frågor
Vilken är den bästa typen av barnsäng madrass för en nyfödd baby ?
storlekar och typer av madrasser
vattensäng Frågor och svar
hur man skyddar en säng med ett OS- drottning madrass täcka
fem funktioner i en bäddsoffa
Hur man testar för läder och vinyl