hur man bygger ett soffbord

hur man bygger ett soffbord

Soffa bord sitta bakom soffan och normalt kör 4-meter lång eller mer, beroende på storleken på din soffa och dina val design . Du kan bygga ett soffbord med trä och toppa det med skiffer , kakel , sten eller glas för att passa inredningen i ditt vardagsrum . Att bygga en soffa bord är ett enkelt projekt . Du kan be din lokala butik hem förbättring att klippa din träskiva till storlek och du kan hitta färdiga bordsben i många stilar på din lokala hem butik . Dessa instruktioner är att hjälpa dig att bygga ett soffbord som är 4-fot lång , 18-inches bred och 30-inches tall . Du kan justera någon av de storlekar för att passa din soffa

Du behöver : .
4-mul -by -18-tums -by -2-tums lövträ panel
4 L konsoler , skruvmejsel , träskruvar .
4 dekorativa bordsben , 28-inches lång .
2 4-fot långa dekorativa trälister .
2 18-tums-långa dekorativa trälister .
Trälim.
Hammer.
Efterbehandling naglar.
Medium och ljus sandpapper .
Fläcken.
Svamp.
Polyuretan och svamp .


1 .
Placera ansiktet lövträ panelen nedåt på en plan yta och fäst L parentes på varje av de fyra hörnen med träskruv . Fäst bordsbenen till L parentes . Stå vid sidan bordet rätt upp .
2 .
Fäst dekorlister till mot kanterna av panelen med trälim , följt av efterbehandling spikar utspridda var 6 inches eller så , runt perimetern av soffbord . Låt limmet torka .
3 .
Sand bordet med medellång sandpapper följt av ljus-sandpapper . Sand träet i fiberriktningen . Ljuset kvalitet papper kommer att bidra till att undanröja repor kvar av medium papper . Ta bort alla skräp kvar från slipning . Alla partiklar kvar på träet kommer att vara synlig i det färdiga tabellen .
4 .
Stain tabellen för att matcha inredningen i ditt vardagsrum . Alltid fläck i riktning mot träfibrerna . Om du behöver mer än ett lager av färg , följ tillverkarens anvisningar avseende sandning mellan lagren . Låt fläcken bota helt innan du använder ett lager polyuretan för skydd och glans .

tips och varningar


 • Täck bordsskivan med skiffer , kakel eller en glasskiva för att ge din soffbord ett distinkt utseende . Om du planerar att täcka toppen med kakel , finns det ingen anledning att lägga polyuretan först.
 • bära en mask när du sand , bets och polyuretan .


 • Relaterade artiklar


  skillnaden mellan Kalifornien King & King
  flexsteel soffa stilar
  om Amish möbler i Lancaster, PA .
  Hur gör jag rent Duro - mocka möbler ?
  hur man bygger ett steg pall för barn
  hur man skapar det mest bekväma säng
  hur du gör ditt vardagsrum sommar friendly
  hur man klä möbler matsal kuddar rum stol
  hur du döljer plywood kanter ( metod 1 )
  typer av kudde fyllning