hur man hitta begagnade bokhyllor

hur man hitta begagnade bokhyllor

Bokhyllor är ofta en nödvändighet för kontor , hemmakontor , vardagsrum och även sovrum. Eftersom de i allmänhet används för att hålla böcker, bokhyllor också används för att hålla CD, DVD , brädspel och andra Knep Knick . Priser för bokhyllor varierar mycket beroende på storlek och typ av bokhylla . Du kan alltid spara lite deg genom att välja använt bokhyllor istället för nya

Du behöver : .
Computer
Cash.
PayPal-konto .


1 .
Visa Craigslist , den populära platsannonser notering webbplats , visa några bokhyllor till salu i ditt område . Du kan söka efter detaljerna för att begränsa sökningen , eller välja att bara visa listor i vissa områden i staden . Många säljare kommer att publicera fotografier av den använda bokhyllor till salu . Om inte , kontakta säljaren och be att få se en bild innan du kör ut för att visa den .
2 .
Läs tidningen , letar efter annonser featuring används bokhyllor . Folk lista begagnade möbler till salu i lokala annonser så det är värt tiden att bläddra igenom och se om något slår ditt intresse .
3 .
Besök stora second hand-butiker i ditt område . Frälsningsarmén och Goodwill är stora , välkända secondhandbutiker som säljer begagnade möbler . Deras lager är inte säkra eftersom de beror på varje vecka donationer så du bör besöka ofta för att fånga nya objekt .
4 .
Håll utkik för garage , gård och försäljning egendom i ditt område . Möbler säljs ofta på sådan försäljning och bokhyllor är inget undantag . När man läser platsannonser , annonserade kontrollera eventuella kommande loppisar där .
5 .
Sök efter begagnade bokhyllor på eBay . Möbler säljs regelbundet på eBay men tänk på att fraktkostnaden kan bli mycket dyrt om säljaren är placerad långt från dig . De flesta säljare accepterar PayPal som sin föredragna betalningsmetod .

tips och varningar


 • Innan du köper används bokhyllor , helt del av dem. Kontrollera om robusta konstruktionen och se till att hyllorna tål lite vikt .
 • Var försiktig med säljare som overprice begagnat . Om du känner att bokhyllor är överprissatta , försök att förhandla om priset . Om säljaren inte kommer att vika , fortsätta att leta någon annanstans.


 • Relaterade artiklar


  Definitionen av fotpall
  hur reparera en ding i en skog lager
  idéer för en stol av trä projekt
  hur man ansluter en luftmadrass utan själva kontakten
  hur isär en soffa
  Vad skulle 1860 veranda möbler se ut ?
  problem med skum på madrasser
  sammanfattning städa upp tips
  hur man gör överdrag för gräsmatta stolar
  hur man gör en säng racerbil