hur man kan återställa tråkig möbler finish

hur man kan återställa tråkig möbler finish

Möbelpolish som används i det förflutna är inte lika effektiva som möbelpolish idag . Det är vanligt att äldre möbler att titta mörk och tråkig som åldras möbelpolish . Ibland är det nödvändigt att Refinish en möbel för att hålla den i ditt hem

Du behöver : .
Drop trasa
. Skyddsglasögon.
Engångshandskar .
Små måla kokkärl .
Flera penslar i olika bredder.
Spackelspade .
Medelgrovt stålull .
Brass-borste .
Flera ren, mjuk duk .
Svamp.
100-slippapper .
150-slippapper .
Tack trasa .


1 .
Lägg en trasa under möbler för att skydda golv . Öppna fönster för att vädra rummet som rök kan ansamlas i hemmet gör dig sjuk .
2 .
Applicera en semi-pasta strippa med pensel . Applicera strippa sparsamt . Skrapa ytan försiktigt med en spackel efter två eller tre minuter av torktid . Den gamla finish bör komma ifrån med spackelspade . Om inte , låt strippa att sitta ett par minuter längre .
3 .
Ansök lacknafta på en mjuk ren trasa och tillämpas på den skalade delen av möbler . Lacknafta neutraliserar strippan som tidigare tillämpats .
4 .
Undersök möbler för fläckar och märken vatten . Om det finns vatten märken , färg oxalsyra och varmt vatten i kombination på vattnet märket . Låt blandningen stå och dra i. Låt oxalsyra att torka tills den lämnar en grynig rester på ytan . Blöt svampen i varmt vatten och torka av ytan . Låt detta torka 30 minuter .
5 .
Sand möbler med 150 sandpapper .
6 .
Applicera gel bets längs av spannmål med en pensel . Låt fläcken i blöt i skogen för ett par minuter innan du torkar bort överskottet med en ren trasa . Låt fläcken torka i 24 timmar .
7 .
Applicera avslutande täckfärg enligt anvisning på etiketten . Denna möbel kommer att komplettera andra möbler i ditt hem och du kan vara stolta över att veta att du refinished det tillbaka till sitt ursprungliga skick.

tips och varningar


 • Dra inte borsten eftersom detta orsakar den semi-klistra strippa avdunsta innan du kan avsluta jobbet .


 • Relaterade artiklar


  standard höjd för en disk pall
  hur man gör ett skrivbord för datorer från scratch
  typer av Stearns & Foster madrass
  inhemska fel som hittats i sängen
  hur man rengör mögel från utomhus kuddar
  hur fläcken möbler mörka
  Skillnaden i tryckavlastande madrass slagklippare & slagklippare skum
  vad är skillnaden mellan 3 - lb .
  om Franska land möbler
  hur till låsa upp en kista körfält ceder