hur man klä runt ett hörn

hur man klä runt ett hörn

Det vanligaste problemet när tapetsering hörn --- på en matsal stol dyna , till exempel --- är att rynkor form . Anledningen är att platt möbeltyg är virad runt en tredimensionell hörnet . Du kommer inte att kunna få den djupa veck ur vissa hörn , oavsett vad du gör . Men det finns strategier som kommer att ge dig bästa möjliga hörn

Du behöver : .
Stoppad sits styrelse med fyrkantiga hörn
. Möbeltyg.
Kraftigt häftapparat.
1/2-tums tunga klammer .


1 .
Bred tyget höger ner på en arbetsyta . Placera vadderade sidan av sätet styrelse ner på tyget, och linda en 2-tums överlappning av tyg över baksidan av styrelsen på alla fyra sidor .
2 .
Säkra klädsel tyg i mitten av varje sida vid häftning i mitten på 2-tums band av tyg som överlappar stolsryggen . Tyget måste vara säkrat på alla fyra sidor innan du klä ett hörn . Du kommer inte att kunna klä runt hörnet om tyget glider ur position.
3 .
Tänk det finns en rad som kommer direkt ut i hörnet du ska klä möbler . Det kommer att ligga på en 45- graders vinkel mot flata kanten av brädet. Ta tag i tyget rätt på spetsen av den imaginära linjen . Dra det ombonat som du vira den runt hörnet av brädet . Staple i mitten av tyget pjäs . Dra , med ett fast grepp , för att få det hårt nog för att jämna ut .
4 .
Placera en andra stapelvara genom tyget ca 1 /2 tum från kanten av bordet för att hålla tyget ner så att du kan göra nästa luckan . Gör detta på båda sidor av den första krampa .
5 .
Placera handflatan på det stoppade framsida hörnet. Tryck till ordentligt och jämna tyget genom att dra handen runt bordet. Sätt in en annan stapelvara i tyget överlappar den bakre kanten av brädet . Upprepa detta på andra sidan av hörnet .
6 .
Avsluta de tre övriga hörnen på samma sätt , till att börja med en stapelvara i den osynliga linjen på en 45-graders vinkel .


Relaterade artiklar


gästsäng alternativ
Hur högt ska ett köksbord vara ?
hur man bygger en enkel bokhylla sänggavel
hem stilar av läder fåtöljer
hur man gör en plast hylla
hur man kan anpassa en fast madrass
hur man bygger en bänk lera rum
hur att sälja begagnade barnmöbler i Florida
hur man hänga en hängmatta i ett sovrum
hyra möbler föreningar