hur man köper en dold säng

hur man köper en dold säng

Sova på en dold säng brukade vara olycklig . Kom ihåg den fula bäddsoffa , den knöliga madrassen och ribban att slå dig rätt i ryggen ? Dagens gömställe sängar är mycket mer elegant och bekvämt . Här är några av alternativen :
1 .
Kolla dagens bäddsoffa , och du hittar en helt ny match . Baren som brukade sticker i ryggen nu är begravd en tum eller två under ett skikt av polypropen . Madrasserna har blivit mer bekväm , också. Du kan fortfarande hitta skum , men många bäddsoffor nu har inner-resårmadrasser att hålla upp mycket bättre . Vissa har till en luft dynan på att du kan pumpa upp till den nivå du önskar .
2 .
Om du inte har plats för en hel bäddsoffa , prova en stol och en halv . Det är lite mindre än en soffa men stora nog för två personer att sitta bekvämt . Det öppnar för att bilda en dubbel säng , med fungerar lika bekväma som de en bäddsoffa . Det enda den inte har är luften dynan på .
3 .
väggmonterade sängar erbjuda en annan plats att sova utan att ta upp mycket plats . Dagens vägg sängar är inneslutna i stilig skåp-du hittar dem i ek , tall och björk med ditt val av finish . De går upp och ner med en lätt touch , och du kan använda vilken madrass du vill .


Relaterade artiklar


hur du tar bort kulspetspenna från en lädersoffa
lätt utomhus städa upp idéer
hur man bygger planer för en picknick bord
billiga diy hyllor
gör det själv stege hylla
Hur konvertera en krubba i en full -size säng
kreativa sätt att dekorera trä bord med decoupage collage
kärlek sits recliner stilar
Hur gör jag klä köksstolar matsal ?
hur man refinish ett laminat byrå