hur man ska gå för att köpa en madrass

hur man ska gå för att köpa en madrass

Du funderar på att köpa en madrass , men har du inte köpt din säng ram. Du har problem för du är inte säker på vad man ska leta efter att köpa en madrass till sängen .
Nedan visas stegen på vad man ska tänka på när man köper en madrass

Du behöver : .
Moving Truck
. Lådor.
Filtar.
Bälten och remmar .
Förpackningstejpen


1
första-. tänker på storleken . Skulle du föredra full , queen eller king- size madrass ? Vid detta beslut , tänk om storleken på de människor som kommer att sova på madrassen . Om en person är 6 ft lång och väger 210 pounds , så skulle du känna en hel säng skulle inte vara så bekvämt för honom än en queen -eller king -size säng .
2 .

Andra-reflektera över utrymmet . Hur mycket utrymme har du för säng ? Om du bor i en liten lägenhet , till exempel , måste du ta denna faktor i beaktande
3
Tredje-. ta hänsyn till de pengar du har att spendera . Din summa pengar kommer att avgöra vad du har råd . Om det behövs omedelbart , betrakta kreditvillkor tillgängliga , inklusive hänsyn till räntan .
4
fjärde-. frågar om spolen räknas . Enligt Consumer Reports , till exempel , borde en spole räknas som en queen-size säng alltid vara över 390
5
femte-. besluta om fasthet av madrassen . En del människor föredrar super fast , medan andra föredrar mer mellanregistret . Detta är en fråga om personlig preferens.

tips och varningar


 • Hur man köper en madrass utan att förlora sömn . Consumer Reports 70,6 . jun 2005


 • Relaterade artiklar


  där går en vattensäng värmare ?
  hur man gör en plast hylla
  hur man bygger ett rack pool cue
  olika typer av trämöbler
  diy foto skärm
  alternativ till vanliga madrasser
  hur man bygger en loftsäng med 4x4
  utomhus bänk bygginstruktioner
  beklämmande möbler hemma
  säng sänggavel & stilar sidfot