hur man väljer uteplats möbler

hur man väljer uteplats möbler

Om du planerar någon familj picknick och utomhus sammankomster hemma i sommar , behöver du viss uteplats möbler . Det finns många olika typer , former, storlekar och färger av utemöbler . Du kan få en ruta med plats för fyra , ett runt bord för sex med en enorm paraply , och även solstolar att starta upp . Denna artikel kommer att visa hur du väljer din uteplats möbler
1 .
Räkna ut din budget . Om du har en stor budget , har du oändliga möjligheter för din uteplats möbler , inklusive dyrt teak för en trä uppsättning av möbler . Om din budget är stram , kan du fortfarande fina utemöbler , men du kommer att begränsas till något billigare exempel rörformiga aluminium.
2 .
Titta på landskapet i din trädgård . Om du har ett litet utrymme för utemöbler , måste du tänka på storleken . Du kan inte ha ett enormt bord för 10 med en enorm paraply om du har ett litet område mellan ditt hus och din granne som utrymmet för dina utemöbler . Om du har ett större utrymme kan du välja en tabell utan paraply , och sedan få en stor huv för över bordet för att ge skugga .
3 .
hur många som kommer att sitta vid bordet . Om du köper ett bord , räkna ut hur många kommer att använda det på en gång . Du kanske har en familj på fem , men vet att ofta dina tre grannar kommer att ansluta dig . Tänk på detta när man beslutar om bordet och sittplatser alternativ.
4 .
Bestäm din lyx nivå , och hur uteplats möbler kommer att användas. Om du planerar att ha romantiska kvällar med din make hela sommaren , kanske du vill ha något elegant . Om dina barn kommer att äta korv och hamburgare på uteplatsen möbler, kan du välja något mer grundläggande och hållbara .
5 .
Besluta om vilken typ av material . Du kan välja teak , vilket skulle vara otroligt tålig . Planerar att spendera $ 1000 eller mer om du går med detta alternativ. Du måste bestämma om du vill kuddar på stolarna . Bestäm på bordsskivan , t. ex. en glasskiva eller plast . Om du går med glas , vet att en storm välter bordet kunde bryta glaset .
6 .
Bestäm ett färgtema . Titta på resten av din trädgård och din uteplats . Se till att utemöbler fungerar bra med andra färger i din trädgård . Om du har alla vita blommor och en grå uteplats , kan du välja vita möbler rotting uteplats . Eller vill du kanske klara färger för att krydda upp en tråkig att titta varvet .
7 .
Välj de alternativ som du vill ha . Detta skulle omfatta ett paraply , ett kapell, bord och stolar. Du kan även innehålla en utomhus eldstad . Vissa tabeller kommer faktiskt med en inbyggd eldstad i mitten! Förutom de bord och stolar , kanske du vill ha slappa stolar och ett litet soffbord att placera drinkar och tidskrifter . Om du verkligen vill gå alla ut , kan du få en utomhus soffa och matchande stolar .

tips och varningar


 • När du väljer uteplats möbler , anser underhåll . Fråga hur möblerna behöver rengöras , till exempel .
 • När plocka en specifik uppsättning av utemöbler , sitta i stolar och kontrollerar att de är bekväma . Du kan titta på några stolar och tror att de ser bra ut , men när du sitter i dem hittar du de var inte så trevlig som du förväntade dig .
 • Om du har kuddar på stolar utemöbler , väljer de som inte kommer att brytas i första regn storm . Hitta de som är vattentäta , eller som lätt kan rengöras .
 • Innan du köper utemöbler , att du har ett sätt att få hem den och montera den . Om du inte har en lastbil och verktyg , kanske du vill fråga om butiken kan montera och leverera det åt dig mot en avgift . ( Eller , fråga dem om de kan avstå från avgiften ! ) Det kan inte skada att fråga om du kan köpa displayen modell som redan är tillsammans .


 • Relaterade artiklar


  Hur skapar jag en billig köksö ?
  hur man svetsa upp en blomma stå
  består i att sälja en madrass olagligt ?
  hur man klä en stol overstuffed
  hur man får ut luften ur en kudde Aerobed - top
  Vilken är den bästa typen av barnsäng madrass för en nyfödd baby ?
  instruktioner om möbeltapetsering en runda hörn ottoman
  DIY : utomhus soffa
  Måleri och inredningsidéer för gamla köksstolar
  hur man gör ett runt bord