Hur gör jag reparerar stolar Coleman gräsmatta ?

Hur gör jag reparerar stolar Coleman gräsmatta ?

Fastställande din utomhus stol kan vara så enkelt som att dra åt och byta ut hårdvara eller kan ingå reparation eller utbyte av tyg , som är betydligt mer delaktiga . Fastställande några billigare stolar med stora skador kanske inte värt tiden eller ansträngning inblandade . Den Coleman Co erbjuder inte några reservdelar till stolar . Du måste få någon reservdelar från din lokala järnaffär eller beställa dem från en online-återförsäljare

Du behöver : .
skruvmejsel
Wrench.
Byte hårdvara .
Tyg patch .
Utomhus tyg.
Permanent märkpenna.
Sax.
Tyg bindande .
Symaskin .

Fastställande ordförande Ram


1 .
Inspektera varje punkt där stolen tyget är fäst i ramen , och där två av de stödja rör möts. Det bör finnas en fästanordning på alla dessa punkter . Litegrann anslutningen för att se om fästet är lös . Om det är , vrid skruven med en skruvmejsel , eller bulten med nyckel tills anslutningen är tät .
2 .
ersätta saknade hårdvara med delar från din lokala järnhandel . Om du har problem att hitta en specifik hårdvara , det finns online-företag som är specialiserade på ersättning hårdvara för utemöbler .
3 .
Applicera en hög kvalitet tyg lapp om stolen tyget trasiga eller har ett hål . Instruktioner för olika patchar skiljer --- se tillverkarens anvisningar . Om väven är fristående från ramen , kan vara försiktig som en patch inte vara stark nog att bära din vikt .
4 .
Ersätt allt tygsitsen om det är svårt skadade . Ta bort den gamla sitsen genom att lossa ansluta hårdvara från stolen ramen med en skiftnyckel eller skruvmejsel . Upphäva den maskinvara för användning med det nya sätet . När tyget är avskild från stolen , spåra dess form till din ersättare tyget med en permanent märkpenna . Klipp ut din nya plats längs den markerade linjen med en sax . Sy tyget bindning till skurna kanter . Montera din stol .

tips och varningar


 • Kontrollera dina reparationer är stadiga innan sitter i stolen.


 • Relaterade artiklar


  hur man fixar en vinglig sängram
  hur man hänga tv konsoler
  hur man köper en tysk madrass i oss
  Hur skapar jag en trä dinett bänk ?
  Hur installerar jag ikea belysning bokhylla ?
  hur man bygger ett konvertibelt krubba
  förteckning över typer av sängar
  idéer för en cool dator skrivbord
  hur man målar en ek fåfänga
  diy L-formade databord