hur man ångest ett matbord

hur man ångest ett matbord

Ett rum möblerat med slitna delar är lätt att leva i. stressande nya möbler innebär att ge det en faux antikt utseende genom denting och repor . Du kan använda denna teknik för att göra en ny matbord smälta in i ett rum fullt av antikviteter , eller så kan du ångest ett helt rum fullt av möbler för att ge det en mer komfortabel , bodde-i utseende och känsla

Du behöver : .
stålull.
Sandpapper.
Sander.
Chain.
Skruvar.
Hammer .


1 .
Gnid en målad bord med stålull . Koncentrera dig på de områden som naturligtvis skulle få den mest slitage : kanterna , i hörnen och några tog upp design . Sand tills träet börjar lysa igenom . Om du vill ta bort en del av trä , använd sandpapper-eller ens en elektrisk slipmaskin-innan du använder stålull
2
Gnid omålade möbler på samma sätt . . Detta kommer runt kanterna och lätta finish på dessa områden.
3 .
Använd en längd på kedjan för att slå bucklor i möbler . Återigen , koncentrera sig på områden som naturligtvis skulle få den mest slitage : toppen och kanterna på toppen . Om tabellen inte har en piedestal bas , lägga massor av slitage märken på toppen av basen , som om generationer av människor har vilat sina skor där .
4 .
Lägg en skruv på bordet och pundet den med en hammare ett par gånger för en intressant buckla mönster . Upprepa detta i en annan plats med en annan storlek skruv . Två gånger räcker-du vill inte göra ett mönster . Lägg i några slumpmässiga hammare Dings .
5 .
Ställ inga varma kastruller och stekpannor på toppen av en vanlig trä köksbord att bränna ringar . De flesta vill inte skada sina bord så mycket , men det kommer att ge en gammal gård bord ett mycket autentiskt utseende .
6 .
Gnid krisdrabbade områden med stålull för att avlägsna stickor . Avsluta med flera lager av bivax eller möbelpolish .

tips och varningar


 • Du kan vattentät ditt bord med några lager av polyuretan .
 • Var noga med att inte slå dig själv eller andra när du är svänger kedjan .
 • Var noga med kanterna på bordet är väl avrundad och toppen är djupt repas innan du lägger till några brännmärken , eller kommer det bara att ser ut som en skadad nytt bord .


 • Relaterade artiklar


  Pottery Barn kids room idéer
  göra bordsskivor
  hur isär en säng sömn antal
  hur man gör en Glas rack
  hur man blir en möbelhandlare
  hur man gör en bänk från landskap virke
  Prinsessan barn säng instruktioner
  Hur man återskapar en matsal dyna rum sits
  göra ett skärmtak på en himmelssäng
  hur man klä runt ett hörn