hur man köper en boxspring

hur man köper en boxspring

En kvalitet madrass och madrasser som kan betyda skillnaden mellan en sömnlös natt och vakna utvilad på morgonen . Det finns några saker att tänka på när man väljer en madrass

Du behöver : .
skruvmejsel
Wrench.
Byte hårdvara.
Tyg patch .
Utomhus tyg.
Permanent märkpenna.
Sax.
Tyg bindande .
Symaskin .

Överväganden

bättre sömn Rådet rekommenderar att du byter ut boxen våren när du byter din madrass . Madrassen och fält våren är tänkt att fungera tillsammans, och placera en ny madrass på en gammal låda våren kommer att minska livslängden på en ny madrass och kan ge otillräckligt stöd .

Funktioner

När du köper en box våren , Det finns några extra funktioner som kan vara till nytta . Split låda fjädrar är ett bra val för dem som måste flytta låda fjädrar genom trånga korridorer . De kommer som standard på de flesta king size-sängar och är ett alternativ för queen size- sängar .

Höjd

Höjden av en låda våren kan också vara ett problem . Madrass sätter ofta kommer med ett val av en standard 9-tums låda våren eller en lägre profil ett . Storleken på rutan våren påverkar inte komforten avsevärt . Den bästa storlek beror på hur lång madrassen är och hur lätt den sovande kan få ur sängen .


Relaterade artiklar


hur man gör akut möbelrengöring
om rewebbing vinyl uteplats stolar
hur man gör en ö slaktbänken
Hur man monterar en malm sängbord på väggen
idéer för naturliga möbler
hur man bygger ett barn bord
hur du ställer in porslin kaninbur
Hur fixar jag smält fuskpäls ?
hur att Refinish trälådor
flexsteel soffa stilar