hur man köper en tysk madrass i oss

hur man köper en tysk madrass i oss

Standard madrass storlek varierar från land till land , och det innebär att amerikanska madrass storlekar som inte passar en tysk sängram ordentligt . Dessutom tyska en madrass är oftast tillverkad av skum , även om vissa har tyg förpackade metallfjädrar inuti . En annan skillnad är att amerikanska sängar anställa en låda våren, men tyska sängar använda en spjäla system som kallas Lattenrost på tyska . Om du har en tysk säng är det viktigt att du bestämma storlek och andra egenskaper av sängen och köpa en madrass från en leverantör som säljer en madrass gjort för det .

Du behöver :
tyska sängram
. Metric måttband.
Penna.
Papper.
Tyska madrass leverantör .


1 .
Ta bort den befintliga madrassen och slat systemet och mäta längden och bredden på din tyska sängram på insidan av sidan rälsen. Använd en metriska måttband och skriva ner måtten i centimeter . Dessa mätningar kommer att vara storleken på madrassen och slat system du behöver .
2 .
Kontakta ett företag som säljer tyska madrasser . Tillvägagångssätt lokala madrass butiker eller hitta en på nätet . Två online försäljare är furniturefromgermanay. com och dreamtyme. co. uk , men det finns andra också .
3 .
Säg den tyska madrassen säljaren storlek madrassen och slat system du behöver . Se till att butiken förstår att mätningarna är för ett tyskt säng , inte en vanlig amerikansk sängram .
4 .
Betala för spjälorna och madrassen enligt säljaren rutiner . När varorna anländer , ta bort förpackningsmaterialet , placera slat systemet på sängram första och satte madrassen ovanpå .

tips och varningar


 • Om du inte har en metrisk måttband måste du konvertera inches till centimeter genom att multiplicera antalet inches med 2,54 .
 • Standard tyska madrass storlekar ( i centimeter ) 90 x 200 , 140 x 200 , 160 x 200 , och 180 x 200 .
 • Om en tysk sängram är mycket stor är det vanligast att sätta två mindre madrasser och säng system slat sida vid sida på den .
 • Du bör köpa tysk -stora lakan för madrassen och eftersom amerikanska storlekar inte passar korrekt . Normalt tyskarna använder inte en överlakan och filt . De använder bara ett täcke -liknande omslag som är inneslutna i ett täcke .
 • Om du beställer en tysk madrass och slat system från ett företag utanför USA , se till att du förstår om det finns en valutakonvertering från Euro till inblandade dollar . Fakturan kan bli högre än förväntat eftersom en euro är värd mer än en dollar .


 • Relaterade artiklar


  hur man refinish ett antikt cederträ armoire
  Vilka storlekar inte kommer futon i ?
  gratis hem rättsmedel för att ta bort tjära bort av möbler
  standard höjd för barstolar
  skillnaden mellan Kalifornien King & King
  specifikationer och storlekar av madrasser
  hur man gör trä låda diabilder
  hur man väljer en låda lås
  hur man ställer in en loppmarknad
  design tricks för att höja en soffa för att användas med ett matbord