problem med sängramar

problem med sängramar

Du behöver :
Två stycken 1- tums genom -6-tums kartong , 10 fot
. Cirkelsåg.
1 /2 lb
 av 1 5/8-inch träskruvar .
Borrmaskin.
Måttband.
2-av -4- tums kartong , 10 fot .
Sandpapper.
Trä.
Bets.
Medium pensel .

Sängen är en fristad där du kan gå att koppla in vilsam sömn . Tyvärr kan några aspekter av sängen ägande störa det lugn och ro , vilket leder till oerhörda frustration och pågående huvudvärk . För vissa tillfällen kommer ett enkelt knep att lösa problemet. För andra börja om är det enda rationella val att göra .

illasittande Delar

Några sängramar , särskilt på äldre bäddar , får kräva att husägare för att passa en del av metallram i ett trä sänggavel och sedan en trä fotsteg . På grund av varp av komponenterna , upphör detta ibland att gå smidigt och bitarna klubban. Istället för att potentiellt skadliga objektet med hjälp av en hammare för att slå den på plats , sätt en liten bit av vaxet till metall tungor innan du sätter in dem i spåren i skogen. Detta medför inte att sängen glida ifrån varandra som-en gång sitter på plats-allvar , vikten av madrassen och kroppsvikt människor som använder det allt arbete för att hålla delar på plats . När du är redo att ta isär ramen bör den glida isär med lätt tryck uppåt .

Space

Hyresgäster ibland komma fram till en ny bostad bara för att finna sina sängar inte går in genom smala trappor , i hissar eller i mindre rum . Smart oädel metall ramar lösa flera av dessa frågor . De isär , vilket gör ramar lätt att flytta till platser där snäva svängar eller trånga utrymmen begränsa tillgång . Basen i ramen har inga hjul , så den inte glider under användning . Ramarna är gjorda för att eliminera behovet av låda fjädrar , och de sitter tillräckligt högt upp från golvet för bekväm användning samtidigt som utrymme för förvaring under . Träsängar med liknande konstruktion bygger ofta på löst träribbor att stödja madrassen . Dessa kan glida ur plats och flytta över tiden . Stålramar eliminera behovet av spjälorna . Montagesats låta ramar att fästa i andra sänggavlar och fotbräden .

Vägglöss

sängramar kan hamnen vägglöss . Ett återuppvaknande av befolkningen i vägglöss har inträffat nyligen, och de har blivit ett allt större problem . Som buggar bor väldigt nära där deras mat är lokaliserad , sängramar är en plats där dessa blod-matare dölja . Alla öppna spricka eller skreva i ramen är den plats där fel kan söka skydd mellan måltiderna. Enligt universitetet i Kentucky , kan vägglöss gömma i över ett år utan intag av en måltid . Du måste ofta ta sängar isär för inspektion av förekomsten av buggar . Villaägare med en säng bugg problemet kräver vanligen hjälp av en skadedjursbekämpning tjänst för att behandla för buggar , eftersom förfarandet är svårt . Ibland behandling krävs drastiska åtgärder, inklusive slänger möbler inblandade .


Relaterade artiklar


Hur tar jag bort en enda glid låda ?
hur reparera en vinyl madrass
Hur gör jag möbelvaruhus läder i iskallt temperaturer ?
Vilka är de grundläggande soffan stilar ?
typer av Stearns & Foster madrass
hur man rengör och fräscha upp mikrofiber möbler
barnsäng säkerhet
hur man bygger en enkel trä sängram
Definitionen av ett ris säng
hur du tar bort ringar och bygga upp från ett piano bänk