utanför eldstaden idéer

utanför eldstaden idéer

Uppdatera dina däck eller uteplats genom att installera en utomhus eldstad . Använd den som en kontaktpunkt i en utomhus bostadsyta som också ger värme under kalla nätter . Skapar en mysig , romantisk atmosfär , kommer en utomhusspisen ställa din bakgård bortsett från grannarnas varv . Oavsett om du väljer en utomhus eldstad för värme eller dekoration , finns flera alternativ när man väljer en stil som passar dina behov .

Chiminea

Den här typen av Utomhusspisen består av en skålformad bas som har en öppning till en kort skorsten eller skorsten . Chimineas är gjorda av keramik , lera eller terrakotta och är avsedda att innehålla mindre bränder . Undvik dock att använda dessa typer av värmekällor under vintermånaderna eftersom de riskerar sprickbildning från kallare temperaturer . Chimineas tillverkade av gjutjärn och aluminium är mer hållbara och kan innehålla stora bränder , vilket gör dem idealiska för användning året runt . I båda fallen alltid använda ved inuti din chiminea , om inte tillverkaren anger att andra bränslen är säkra . Chimineas varierar i pris beroende på specifikationer för konstruktionen . High -end modellerna kostar mest , eftersom de har extra säkerhetsfunktioner , inklusive säkerhet grillar och slog skorstenar som rymmer aska och glöd .

Terrassvärmaren

Används ofta för att värma upp däck och uteplatser under vintermånaderna, uteplats värmare fungerar precis eldstäder . Mätning mellan 6 meter till 8 meter lång , terrassvärmare direkt värme nedåt och ut ur en paraply-formad lock. Ett rör i botten av beredaren sänder propan eller naturgas i apparaten där det brinner , strålningsvärme över din uteplats i en 20-fots cirkeln . Finns i en mängd olika storlekar och färger , de flesta terrassvärmare innehåller hjul och säljs med en väska, öka deras rörlighet och mobilitet.

Patio vedspis

Trots en vedspis kanske inte ser ut som en öppen spis , det verkligen ger värme som en . Vissa erbjuder en dekorativ stil på uteplatser , och påminner antingen traditionell eller modern estetik , beroende på vilken modell du väljer . Ger dock dekorativa vedspisar inte värme . För en fungerande vedspis som ger värme , många välskrivna konstruktioner finns , att kombinera sin visuella intryck med producera värme .

Fire Pit

Också känd som en eld skål , använder en brand grop gas eller propan som bränsle i en flamma inne i en skålformad grop . En utmärkt värmekälla , eldstäder är enkla att använda med i stort sett inget underhåll och ingen rök . Även brand gropar redan lägga skönhet till varje däck eller uteplats , vissa husägare förbättra sin visuella intryck genom att placera glas stockar eller lavastenar i och runt gropen .


Relaterade artiklar


exempel på faux målning för möbler
baby plantskola leveranser checklista
hur man gör en pistol skåp i trä
hur man städa upp på mattor
Måste jag byta till HD -tv ?
hur man installerar klädsel knappar på möbler
hur man byter inomhus möbler kuddar
hur man bygger en säng hörn loft
hur man gör utomhus tabell visar
pärmskåp fordonsreparationslackering