vad är ett substitut för galgar sänggrind ?

vad är ett substitut för galgar sänggrind ?

Om du monterar en säng , det finns lite utrymme i den typ av hårdvara du använder för att fästa skenor på gaveln och fotgavel . Eftersom banorna är slipat och har utformats för att fästa med en enda typ av hårdvara . Snickare som bygger en ny säng har ett par alternativ vid sidan av traditionell säng -rail galgar att fästa sina skenor .

Skruv och T-Nötter

Sinking en T-mutter i det inre benen på en sänggavel och fotstegskontakt ger ett enkelt och säkrare , lösning än att fästa skenor med snap -on hängande hårdvara . Sink T-mutter i den inre delen av gaveln ben och borra tillräckligt djupt för att säkra spår utan att fördärva finish på utsidan . Borra hål genom skenan och skruva en skruv och bricka genom hålet för att fästa skenan församling .

Rundade Nötter

Fler exklusiva möbler tillverkare, såsom Drexel och Broyhill , använder ett system som sysselsätter rundade muttrar placeras i en grop i gaveln eller fotgavel ben . Börja med att använda en borr press och en 1,5- tums platt-nosed bit för att skapa ihåliga för fästpunkten , vinkelrätt mot det hålet , borra ett 1/4-tums hål för bult att nå muttern . Trä bulten genom järnväg , i det mindre hålet och in i det större hålet , en rundad kant mutter ligger inbäddat inuti det större hålet medan bulten dras åt från rälsen sida att anbringa järnväg .

spår och tappar Joints

Expert träarbetare kan hantverk bed -skena bilagor via spår och tappar leder . Med hjälp av en instickslås cutter , skär ett instickslås i gaveln eller fotsteg , och hantverk en tappar de flesta av skenans längd . Fäst skarven med träskruv vinkelrätt mot tappar eller genom att använda dymlingar drivs genom ett hål på infälld bit in i tappar .


Relaterade artiklar


dagbädd vs rulla säng
hur Scotchguard möbler
soffa städkostnader
Hur ofta ska du ersätta en madrass & boxsprings ?
utomhus bänk bygginstruktioner
hur man gör en lagring bankett
hur att sälja begagnade kontorsmöbler i Los Angeles
hur man gör ett runt bord
hur man kan inreda ett vardagsrum med vinröd Soffor och stolar
hur man byter en trä barnstol bricka