Hur bygger jag möbler Adirondack gräsmatta ?

Hur bygger jag möbler Adirondack gräsmatta ?

Adirondack stolarna är enkelt och prisvärt att göra så en DIY projekt . Adirondack möbler har funnits sedan 1903 . Denna typ av möbler började i Adirondack Mountains i New York och har hittats i hela världen på verandor , däck och utomhus området sedan dess . Adirondack stolarna är enkelt och prisvärt även för början gör- det-själv-er

Du behöver : .
Borra
Borrkronor.
Skruvmejsel.
Hylsnyckel.
Sticksåg.
Sandpapper.
2- tums yttre skruvar .
4 galvaniserade vagnsbultar med brickor 3/8-by-2 1 /2 inches .
2 stolchassi 1- av -6-av -39 inches .
2 ben 1-av -6-av -22 u00BD inches .
Nedre ram tillbaka 1- av -4-av-24 1 /4 inches .
4 Tillbaka ribbor 1-av -6-av -40 inches .
2 arm hängslen 1-av -4-av-7 inches .
13 sits ribbor 1- av -1 3/8-by-24 1 /4 inches .
2 vapen 1 1/2-by-5 1/4-by-31 1 /2 inches .
Övre ramen back 1- av -6-by- 30 1 /4 inches .
Bets eller färg .
Pensel .


1 .
Markera varje träbit med en siffra eller bokstav för att säkerställa att , säg , gör en arm brace inte få förväxlas med en ram bit .
2 .
Skär tillbaka lamellerna med en sticksåg . Dessa bitar ska vara 1- av -6-av -40 inches . Använd din första pjäs som en mall för de övriga tre . Med en penna markera en linje i botten så bredden blir 4 1 /8 inches på mitten . Flytta upp pjäsen mot toppen på 18 1 /2 inches från botten och markera så det är 5 1 /4 inches på mitten . Den översta kommer att vara 6 inches bred . Ta din penna med en rak och anslut poäng från basen till 18 1 /2 tum varumärket och följa hela vägen till till toppen . Använd en måttstock för att se att linjerna är raka .
3 .
Sand några ojämna kanter med en bit sandpapper . Detta kommer att spara tid under det sista steget när färg eller bets appliceras .
4 .
Fäst benen på framsidan av pjäserna stolen ram på varje sida med två galvaniserade vagnsbultar med brickor . Förborra hålen med en borr och borr . Frambenen ska sitta ungefär sex och en halv inches från marken till basen på stolen ram . Denna mätning kan justeras för dina individuella behov och önskemål . Använd en hylsnyckel till tätt säkra bultarna på plats .
5 .
Fäst armen hängslen på utsidan av benet bitar med 2-tums yttre skruvar . Förborra hålen för att förhindra att virke från delningen. Armen bitar är knutna till toppen av benet bitar vilande på armen hängslen för stöd . Den övre armen ska fästas med 2-tums yttre skruvar genom både benet och armen hängslen . Den bakre delen av armen kommer att lägga till toppen tillbaka ramen.
6 .
Fäst tillbaka lister till övre och nedre delen av ryggen ram , med 2-tums yttre skruvar . Förborra hålen för att säkerställa att träet bitar inte delas . Den övre stag tillbaka ska placeras så att armen bitar nivå i golvet . Märk ut var varje stag och sedan förborra hålen . Den nedre delen av ryggen ramen kommer att fästas vid basen av ryggen spjälorna .
7 .
Fäst baksidan av stolen stolen ramen. Använd den nedre ryggramen att bifoga detta avsnitt för att stolen ramen och fäst sedan armen till toppen tillbaka ramen med 2- tums yttre skruvar .
8 .
ansluta sätet lister i på samma sätt som den bakre lamellerna med hjälp av övning för att förborra hålen och fäster med 2-tums yttre skruvar .
9 .
Applicera ett generöst lager av färg eller färg och låt torka innan du använder stolar .
10 . EULAs

tips och varningar


 • Lägg ditt material och verktyg som gör att du kan ha enkel tillgång till och se på allt material. Att lägga din trä av storlek för varje del kommer att vara till hjälp .
 • Köp en Adirondack stol kit för att använda som mall för att skapa ytterligare stolar . Det finns ett antal mönster och konstruktioner för Adirondack stolar . När du har bemästrat användningen av mätning , kapning och montering av grundläggande Adirondack stol , kan du försöka en svårare mönster eller skapa egna för en en-av -en-slag Adirondack stol . Du kan också anpassa storleken på detta mönster genom att justera bredd och höjd i styrelsen längder .
 • användning av makt utrustning kan vara farligt så iaktta försiktighet när du hanterar elektrisk utrustning .


 • Relaterade artiklar


  hur re - duk ett biljardbord
  Definitionen av en svimning soffa
  hur snabbt Refinish en skadad skrivbord
  olika typer av dyna skum
  hur man installerar en vattensäng
  vad är ett substitut för galgar sänggrind ?
  hur reface skåp med fanér
  fåtöljer som formar sig efter din kropp
  tidigt 1900-tal matbord stilar
  hur man skyddar en säng med en premie madrass