Hur hittar jag avvecklade amerikanska drog möbler ?

Hur hittar jag avvecklade amerikanska drog möbler ?

Det amerikanska Drew möbler Företaget grundades 1927 och tillverkar ett brett utbud av medel- till medellång dyra heminredning . Under sin historia har företaget featured många olika linjer av matsal , sovrum , och enstaka möbler, inklusive linjer som är konstruerade av Bob Mackie och Jessica McClintock . Avvecklade bitar är mycket eftertraktade på grund av deras kvalitet för konstruktion och tillverkning . Det finns flera vägar för att hitta dessa avvecklade stycken på andrahandsmarknaden
1 .
Gå till garaget och försäljning egendom . Kontrollera din lokaltidning för loppisar . Om du inte prenumererar på tidningen , titta på nätet för tidningens annonsavdelning . För att maximera dina chanser att hitta något bra , leta efter försäljning som lista flera av trä i stället för bara en eller två. Om annonsen innehåller ett telefonnummer eller e- postadress , kontakta säljaren för att se om han har någon amerikansk Drew bitar . Fastighetsförsäljningar är ett annat bra alternativ för att hitta stora mängder av begagnade möbler . Webbplatsen The Estate Sale nätverk kan du jagar efter fastighetsförsäljningar enligt stat .
2 .
Hunt på Internet . Söka på nätet erbjuder fler möjligheter att hitta avvecklade möbler utan RÄNNANDE att åka till garaget och försäljning egendom . Två av de mest populära ställen att hitta begagnade varor eBay och Craigslist . Båda dessa platser kan du geografiskt rikta din sökning så att du kan undvika att betala de höga kostnaderna för frakt möbler . Kontrollera också online annonser för din lokala tidning . Dessa annonser är ett utmärkt sätt att hitta möbler till salu i ditt område .
3 .
Utforska antikviteter och samlarföremål butiker . Dessa dagar många antikviteter och samlarföremål butiker är begagnade möbler som en del av sina lager . Detta gör dem en värdefull väg när vi letar efter avvecklad bitar . Låt ägarna till dessa butiker vet vilka typer av möbler du är intresserad av , och lämnar dina kontaktuppgifter så att de kan nå dig om något relevant kommer i lager .
4 .
Delta auktioner . Liksom fastighetsförsäljningar , auktioner innehåller ofta stora mängder av möbler till fyndpriser . För att hitta auktioner i ditt område , kontakta Auctionzip. com . Det är värt tiden att kontakta auktionshuset innan evenemanget att be om en lista med inventering som skall säljas . Detta kommer att hjälpa dig att avgöra om American Drew bitar ingår i försäljningen .
5 .
Anslut med andra samlare . Människor söker bitar av amerikanska Drew möbler är ofta de mest kunniga när det gäller out-of -the-vanliga sätt att hitta bitar . Kommunicera med andra samlare via online anslagstavlor är ett bra sätt att hitta specifika delar som du är på jakt efter . " Möbler World " magasin erbjuder en anslagstavla för konsumenter och personer i handeln för att skriva utredningar .

tips och varningar


 • Var medveten om att förhandlingar blir mer framgångsrika på I slutet av dagen under både garage och fastighetsförsäljningar .
 • Kontrollera alltid skicket på bitar . Vet du vad mindre reparationer kan göras till en låg kostnad och när något är alltför skadad för att vara värt priset .


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar utdragbara hyllor
  historia schäslong
  hur du döljer en fot pall
  hemlagad rustika möbler
  hur man bygger en manikyr bord
  hur man bygger en gungande vagga för en baby
  retro - funky sätt att dekorera gamla möbler
  hur bordsskivor kakel runda
  moderna möbler som idéer
  stål hyllor komponenter