Hur man återskapar en soffa med lakan och en limpistol

Hur man återskapar en soffa med lakan och en limpistol

Även den bästa kvalitet tyg soffor börja titta sjaskiga och bleknat med tiden . Om du betalat en massa pengar för din soffa , kan du inte betala mer för att få den tillbaka . Ge en gammal soffa ett nytt liv genom att täcka den med hög kvalitet lakan säng . Du kan återställa dina soffan även om du inte kan sy . Hot lim är ett billigt material som kommer att säkerställa blad till soffan

Du behöver :
2 king size- platta lakan
. Rakt stift.
Limpistol.
Limpistolen pinnar.
Sax.


1 .
Ta kuddar ur soffan . Drapera ett lakan över basen på soffan . Tryck bladet ner längs armarna på soffan , längs ryggen och längs sätet .
2 .
Slät bladet på plats och fäst med stift . Tillåt lite ge i bladet så att den inte knäppa på sin plats när någon sitter på soffan .
3 .
Lyft upp plåten och dra en linje av lim längs nedre kanten på baksidan av soffan . Snabbt sätta plåten på plats igen . Hot lim torkar snabbt.
4 .
Lyft bladet och lim längs insidan av soffan , över hela sätet toppen och på armarna av soffan . Sätt plåten tillbaka på plats innan limmet torkar .
5 .
Placera en av soffdynorna ovanpå andra ark . Låtsas att du ska linda dynan med blad som om det vore en present . Skär plattan för att passa dynan . Upprepa med resterande kuddar .
6 .
Vik ena sidan av arket över dynan . Placera en rad heta lim på kanten på duken och snabbt vik den andra sidan över , trycka på plats . Om det finns ett extra blad lock, fäst den dynan med lim . Vik en av de öppna bladet sidorna i en triangel och vik på toppen av dynan , precis som du skulle svepa en present . Limma på plats och upprepa med andra öppna sidan . Placera dynan på sätet i soffan med limmade nedåt . Upprepa med resterande kuddar .


Relaterade artiklar


vad är det bästa sättet att måla möbler ?
hur man gör en dekorativ träbänk
gökur reparation på ett enkelt sätt
stilar av antika stolar
hur måla möbler repor
hur man installerar en vattensäng värmare
diy stol klädsel
träbearbetning tillbehör för bäddning
hur man gör PVC-rör möbler
stilar i Matsalsstolar