Hur tar jag bort hylsan på min strand paraply ?

Hur tar jag bort hylsan på min strand paraply ?

Hylsan på en strand paraply är locket som omsluter slutet av paraply axeln ovanför trädkronorna . Ferrules skydda axeländen från skador och exponering för väder och vind. Generellt ferrules är plast eller metall . De är oftast gängad inuti och skruvas direkt på stranden paraply axeln . Vissa parasoll mönster har en skruv som skruvar ner genom toppen av hylsan och in i paraply axeln . Eftersom hylsan är en skyddsanordning kan det behöva bytas ut ibland . Dessutom måste det tas bort om du någonsin vill ersätta trädkronorna i parasoll

Du behöver : .
Tänger
Skruvmejsel.
Silikonspray smörjmedel .


1 .
Stäng parasoll och lägg den på marken . Inspektera slutet som skjuter ut längst upp förbi trädkronorna i paraply . Bestäm hur hylsan bifogas .
2 .
omringa stängd paraply kapell och axeln med en arm nära den övre änden och lyft från marken . Placera den andra handen på hylsan i den andra .
3 .
Vrid hylsan motsols om hylsan är gängad och skruvar på axeln själv . Om hylsan är för trång för att lossa med en hand , att använda en tång hjälper dig att få bort det .
4 .
Använd en skruvmejsel om hylsan fäster med en skruv genom toppen på holk i axeln av stranden paraply . Vrid skruven moturs tills du kan ta bort hylsan .
5 .
Spraya en liten mängd silikonspray smörjmedel runt kanterna på en gängad hylsa om det är svårt att ta bort . Om hylsan fäster med en skruv , spraya kisel smörjmedel runt toppen av skruven . Prova att skruva loss hylsan efter en minut eller så .

tips och varningar


 • Varje parasoll är lite annorlunda så konsultera tillverkarens instruktioner för just din paraply för speciella riktningar .
 • Du kan beställa ersättare skoningar från det företag som gjort ditt parasoll .
 • Många modeller av parasoll anställa hylsan för att hålla kapellet och skyddstak ramen glider toppen av paraply axeln . I detta fall ska du inte använda paraply utan en holk .


 • Relaterade artiklar


  hur man bygger en tre skåp låda fil
  hur du beställer reservdelar till Select Comfort sängar
  hur man bifoga en kudde på en stol
  hur man refinish ett laminat byrå
  DIY : målade barnmöbler
  hur man bygger en bänk utanför
  hur man bygger ett skrivbord
  träbearbetning tips och tekniker
  hur man gör sängens från heltid till queen size
  Hur man monterar en malm sängbord på väggen