hur du gör din egen katalytisk doft lampa

hur du gör din egen katalytisk doft lampa

En katalytisk doft lampa omger din miljö med rika dofter . Till skillnad från en diffusor , kräver en katalytisk doft lampa inte användning av bambu vass . Detta beror på att katalytisk doft lampan innehåller en mängd olika material som gör det möjligt att sprida frisk dofter i hela hemmet . Att veta hur man gör en katalytisk doft lampa ger dig möjlighet att inreda ditt hem medan vädrade sin luft

Du behöver :
4 oz
.  glas Attar flaska ( med 1 tum munnen) .
3 /4 tum veken sten .
2 oz.
 eterisk olja blandningen .
1 tsk.
 polysorbat 20.
1 /2 oz.
 mineralolja .
Öppen spis tändstickor eller tändare .


1 .
Tillsätt eterisk olja blandningen i glaset Attar . Till exempel , blanda 1 oz . av vanilj med 1 oz . av lavendel eterisk olja för att skapa en varm och sensuell doft .
2 .
Lägg till polysorbat 20 till Attar . Detta är ett emulgeringsmedel , men den fungerar också som en tunnare som gör att oljor för att värma upp utan att skapa svart sotig rök .
3 .
Tillsätt mineralolja till Attar . Fäst locket på Attar och skaka kraftigt i 30 sekunder för att säkerställa innehållet blandas ordentligt .
4 .
Ta av locket från Attar . Rikta loopas , tjocka veken över öppningen på flaskan och dra försiktigt i den. Denna del ska dingla från under den cylindriska stenen .
5 .
Skjut stenen skivan ordentligt i munnen på flaskan . För en flaska med en 1-tums öppning , använd en sten som är 3 /4 tum i diameter . Det bör passa väl på plats . Fäst locket på glaset Attar och låt det sitta i en timme .

tips och varningar


 • att kunna njuta av doften lampan , ta bort locket och applicera lågan från en tändsticka eller tändare för att stenytan . Det kommer att omedelbart ge en hög flamma av cirka två inches . Låt den värmas upp i två minuter och sedan blåser flam ut . Låt den katalytiska doft burken att dra doft genom veken till upphettade stenen , släppa doft i luften .


 • Relaterade artiklar


  hur man bygger en trä dinett bänk
  hur man konstruerar en våningssäng
  typer av madrass tyg
  hur man gör en gammaldags skolbänk
  hur man gör en pistol skåp i trä
  diy sängram
  Definitionen av nästlade tabeller
  hur man bygger en stol trä strand
  hur man startar ett importerat möbelbranschen
  hur du tar bort fläckar från möbler av trä