hur man bygger ett bord tvättstuga

hur man bygger ett bord tvättstuga

En tvättstuga tabell kan göra ditt liv mycket enklare . Tabellen kan användas för att sortera och vika tvätten , för utarbeta Craft-projekt och även för inslagning presenter. Din tvättstuga behöver nog inte en tjusig tabell . I själva verket , du och din familj är förmodligen de enda som någonsin spendera någon tid i tvättstugan. Konstruera ett snabbt, enkelt och billigt bord med bara några leveranser . Kriterierna för en tvätt tabellen är att tabellen ska vara robust och att den skall ge en god plats för vikning och andra projekt .

Du behöver :
bockar eller arkivskåp
. Sprayfärg.
Monteringslim.
Klämmor .
u00BE-tums plywood .


1 .
Mät din tvättstuga och avgöra vilken storlek bordsskiva som fungerar bäst för ditt utrymme . Du kommer att vilja ungefär tre meter utrymme för stående och rör sig på bordet. Tabellen kan ställas in i mitten av tvättstugan eller trycks upp mot en vägg .
2 .
Ställ bockar i det utrymme där skrivbordet kommer att installeras. Mät längd och bredd från den nedersta hyllan på en sågbock till den nedersta hyllan i den andra sågbock . Använd dessa dimensioner för en andra träbit för att konstruera en underhylla .
3 .
Köp en bit u00BE -tums plywood på ett hem förbättring centrum . Be associera till virket kapas till dina önskemål . Köpa en bit på bordsskivan och en för nedre hyllan .
4 .
Lägg bockar , nedersta hyllan och bordet på en presenning på gården . Bockar är ett bra , robust val för basen av ett arbetsbord . Måla basenheter och på bordsskivan så att de matchar i färg och stil . Sprayfärg kommer att göra jobbet snabbt och arbetar på olika ytor .
5 .
Sprid monteringslim längs upp på bockar . Placera trä bordsskivan på toppen av baserna. Spänn fast bordsskivan till grunderna med C-klämmor . Låt limmet torka över natten.
6 .
Sprid monteringslim på toppen av hyllorna i bockar . Skjut de återstående träbiten mellan benen på bockar och placera veden så den bildar en hylla . Klämma med C-klämmor . Låt limmet torka .

tips och varningar


 • Du kan använda någon robust bas . Gamla Sängbord eller arkivskåp göra bra val och ge lagring . Eftersom du monterar din tvätt bordet från början , fundera på vad organisatoriska verktyg kan vara till hjälp . Bygg din bas från öppna hyllor så att du kan gömma den tvättkorgar när du är klar fällbara .


 • Relaterade artiklar


  hur man ska behandla utemöbler
  hur man gör en vägg sänggavel
  chic möbler fordonsreparationslackering
  Hur sänder jag enda möbler ?
  Hur ofta ska du ersätta en madrass & boxsprings ?
  problem med sängramar
  diy sovrum garderober
  hur man gör en tangentbordslåda
  hur man åter täcka en soffa
  hur man stack utomhus avföring