hur man fixar commodes

hur man fixar commodes

Medan den första och sanna innebörden av begreppet " kommoden " är en liten möbel som liknar en nattygsbord eller ett bord med lådor , under det senaste århundradet har det använts för att beskriva en toalett . En toalettstol är ett VVS fixtur på en toalett eller ett badrum . Det är oftast en flush typ toalettstolen gjorda av porslin , med olika typer av rodnad mekanismer och stuprör . Om du märker vatten på toalettgolvet , som innebär att det finns ett läckage och kommoden måste fastställas

Du behöver :
skruvmejsel .
Skiftnyckel.
Ersättning brickor .
Svamp.
Handdukar .


1 .
Inspektera toaletten eller badrumsgolvet för att avgöra var är läckan kommer från , genom att spola toaletten . Om vatten läcker från spola eller avstängningsventil , kan du åtgärda problemet , men om källan till läckage är en spricka på skålen själv måste det vara helt bytas ut.
2 .

Stäng av huvudströmmen vatten ventilen innan du börjar arbeta på commodes . Ventilen stänger genom att vrida medurs , med händer och tjocka arbetshandskar . Detta är alltid det första steget när du arbetar på Rörmokarartiklar . Håll utkik efter avstängningsventilen nära baksidan av toaletten , på vänster sida oftast och ett par inches ovanför golvet . Använd denna möjlighet att kontrollera om de viktigaste avstängd läcker av någon chans . Om det är du vidare med nästa steg.
3 .
Dra åt kopplingen muttern på avstängningsventil och använd en skiftnyckel för denna uppgift.
4 .
Dra åt lösa muttrar som fäster tanken till skålen . Använd en skruvmejsel för bulten i skålen och en skiftnyckel verktyg för att vrida muttern utanför .
5 .
Kontrollera brickor på muttern under tanken . Om de verkar slitna eller skadade , byt ut dem med nya. Återigen använda en skiftnyckel och en skruvmejsel för att ersätta en del .
6 .
Avlägsna överskottsvatten med svampar och handdukar , för att torka kommoden och golvet helt .

tips och varningar


 • Om du inte hittar någon synlig orsak till problemet och till exempel , är toaletten igensatt , kontakta en professionell rörmokare .
 • Använd alltid tjocka arbetshandskar när man hanterar Rörmokarartiklar och verktyg VVS , för att skydda händerna .


 • Relaterade artiklar


  Hur konvertera en dubbel till en dubbelsäng
  låda fjädrar vs minne skum
  hur reparera möbler rotting uteplats
  hur reparera ottoman hörn
  de bästa sängarna för dåliga ryggar
  bulle fötter stilar
  hur man gör en rustik bord matsal
  hur man får bläck ur lädersäten
  diy barnmöbler
  hur man gör en drottning ram från en vattensäng kung