hur man kan utvidga ett teakbord

hur man kan utvidga ett teakbord

Asiatiska teak är importerade och gör långvariga , utemöbler som finns i olika stilar. Teak innehåller naturliga oljor för att stöta bort vatten , vilket gör det lämpligt för utemöbler . Tabellerna är konstruerade för att vika in i en kompakt storlek för lagring eller skapa utrymme och kan snabbt utvidgas vid behov

Round Table


1 .
Stå bredvid det runda teakbord med höger fot bakom uppsättningen av benen vid bordet bak . Den bakre är baksidan av bordsskivan som inkluderar ramen och benen . En runda teakbord butiker med två ben vikas ihop och toppen i vertikalt läge på vänster sida . Denna stil är identisk med en hopfällbar TV facket .
2 .
tag i bordsskivan med vänster hand längst ner och lyfta upp den till en vinkel på 60 grader . Bordsskivan kommer vridas på en pivot punkt som den stiger från gångjärnen på varje sida .
3 .
Placera höger hand på framsidan av stomme under bordsskivan och tryck ut medan något medvetenhet. Denna rörelse kommer att separera varje uppsättning av ben och förbereda ram ovanpå varje uppsättning ben . Ramen är två parallella bräder ovanpå varje uppsättning ben där bordsskivan vilar när förlängas .
4 .
Något lägre bordsskivan att sitta platt på ramen horisontellt .

fyrkantigt bord


1 .
Straddle det hopfällda bordet med ena foten på sidan av varje uppsättning ben . En fyrkantig teakbord har två uppsättning ben som vik tillsammans med hälften av bordsskivan ligger vertikalt på utsidan av varje uppsättning ben .
2 .
Placera höger hand på höger nedre halvan av bordsskivan . Placera vänster hand på vänster nedre halvan av bordsskivan . Denna position är centrum för varje halva som vertikalt är gångjärn till varje uppsättning ben på utsidan höger och vänster i tabellen .
3 .
Lyft båda halvorna upp samtidigt . Halvorna kommer att glida upp i en kanal på vardera sidan .
4 .
Vrid bordet sidorna till horisontellt läge och ställ dem på bordet ramen så att varje halva av bordet möter tillsammans i mitten av bordet . Bordsskivan kommer att vila på ramen , som utspelar sig på toppen av benen som stöd. Benen öppna genom att skjuta ut när de två halvorna gå med på bordet ramen.

tips och varningar


 • Justera varje uppsättning av benen för att kontrollera att de är fullt utsträckta att säkerställa ett stabilt underlag innan du poster på bordet .
 • Se till att inte nypa fingrar i alla vridningspunkter eller i mellan de två fällbara sektioner på ett kvadratiskt bord när utvidga den .


 • Relaterade artiklar


  hur man bygger ett rack rundstav
  hur man gör sniderier i möbler
  Vad är Sealy bästa av sängarna linje latex ?
  hur man gör en pistol skåp i trä
  hur man refinish en målad bord
  göra en fotpall
  hur man bygger skrivbord möbler
  hur man håller mitt i en sängram från hängande
  gör det själv björk letar night stands
  Hur man monterar ett vridbart rocker