hur man klä en Ethan Allen wing- back stol

hur man klä en Ethan Allen wing- back stol

Smaker och mönster kan förändras , men reupholstering en stol-även en med ett unikt igenkännlig design som Ethan Allen wing- back stolen-kommer att förändra sin stil och uppdatera sina kurvor så att det fortfarande kan passa stilen på alla rum . Reupholstering är minutiöst arbete som är lättast med ett extra par händer . Men med tålamod alla kan göra det och stolen kommer att se bättre ut än nya

Du behöver : .
5 meter möbeltyg
Piping.
Nål-plattång.
Staple-gun .
Limpistol.
Limstift.
Vadd.
Zipper .


1 .
Dra oönskade tyget från stolen med hjälp av nål-plattång . Håll tyget så intakt som möjligt .
2 .
Lägg den gamla klädseln bitar över det nya tyget på ett plant underlag . Skär det nya tyget , med hjälp av gamla bitar som mallar. Lämna en extra två inches runt kanterna som en sömsmån när du sågar det nya tyget i samma former som den gamla klädseln bitar .
3 .
Lay ny vadd över alla slitna , tillplattad eller kala fläckar i stolens stoppning .
4 .
Placera nyligen skurit ned bit över stolens ryggstöd . Stoppa in tygets kanterna mellan ryggstödet och ytterbackar , och dra det genom tyget på baksidan av stolen . Tygets sömsmån bör sticka ut längs baksidan av stolens topp och sidor . Dra tyget tight så det finns inga rynkor på stolens ryggstöd . Häfta ryggstödet s sömsmån till träram av stolen . Klipp av överflödigt tyg som sträcker sig förbi klammer .
5 .
Sy nytt tyg som täcker armar och vingar så att det bildar påsar för att matcha påsar att det gamla tyget som bildas över dessa bitar . Sy rörledningar över sömmarna. Slip vingen och armstöd påsar över sina respektive delar . Stoppa tyget i utrymmet mellan armstöd och ytterback och sätet eller ryggstödet . Häfta den andra sidan av armstödet och ytterback till stolens träram.
6 .
Klipp remsor av kartong som är något kortare än längden på tre av de fyra kanterna på varje tyg stycke för rygg , botten -front och sidostyckena panelen . Du behöver inte en för den nedre kanten av varje
7 .
Limma tyg till kartong remsor så att tyget sträcks över papp som canvas under en bår --- tre sidor av kanterna på tyg och ingen av papp bör nu visas. Staple dessa tre sidor på stolen , så nära kanterna på stolen som möjligt . Häfta nederkanten av tyget till ordföranden ram under stolen .
8 .
Sy nya tyget till kudden i samma form som de gamla tyget och sy i dragkedjan längs den nya kudde rygg . Sy rörledningar längs sömmarna . Byt kudden på stolsitsen .

tips och varningar


 • En vinge tillbaka stol tar ungefär fem meter av möbeltyg för reupholstering . Om tyget design går i en viss riktning eller stor skala , kan du behöva mer tyg för att skära bitar att visa upp delar av den design som du gillar bäst .


 • Relaterade artiklar


  mest bekväma hopfällbara sängar
  hur man klä en soffa på ett enkelt sätt
  hur man bygger en dator skrivbord från grunden
  inte strö pulvret på madrassen att bli av dammkvalster ?
  Hur skapar jag en överslafen för en befintlig enkelsäng ?
  Hur bygger jag förvaring garage kub ?
  storlekar och typer av madrasser
  chic möbler fordonsreparationslackering
  hur man kan inreda en konsol bord
  hur att sälja begagnade kontorsmöbler i Los Angeles