hur man sätter ihop en queen size-säng med räcken

hur man sätter ihop en queen size-säng med räcken

Montering en modern queen size-säng med räcken oftast kan utföras av en person på mindre än en timme . Huvudsakligen de två rälerna är i linje på golvet där sängen kommer att placeras , sedan gick i mitten . Gaveln och fotbräden bifogas , och rutan våren och madrass finns på plats . Ofta är sängen monterad med tumskruvar , vilket eliminerar behovet av verktyg

Du behöver : .
Måttband


1
Rensa del av . det rum där sängen kommer att placeras . Inspektera rälsen för att identifiera vänster och höger sådana . Placera skenorna på golvet så att rutan-våren stöd del av rälsen är vända mot varandra , parallellt och ett par meter ifrån varandra. Vik ut gångjärn järnvägen så att det mittersta sängen stöder är vinkelrätt mot kanten rälsen .
2 .
Leta stål " knapparna " och motsvarande " nyckelhål " på mitten sängen stöder . Sätt på knappen från en förläggning järnväg i motsvarande nyckelhålet i motsatt centrum järnväg . Dra rälsen isär för att säkert koppla ihop de två delarna av centrum stöd järnväg. Bli båda centrum skenor . Om centrala rälsen har flera nyckelhål för att stödja olika stora sängar , mäta bredden på de församlade centrala rälsen för att se till att de är 60 inches bred . Flytta knapparna och sätt tillbaka , om det behövs .
3 .
Fäst gaveln i skenorna med första placering gaveln vid sänggaveln och anpassa de förborrade hålen på slutet plåtar av rälsen till dem i benen på sänggaveln . Trä tummen skruven genom hålen så vingmuttern är mot insidan av skenan gavel . Dra åt vingmuttrarna och upprepa att fästa det andra benet i gaveln till den motstående rälen. Fotbräden bifogas på samma sätt .
4 .
Placera boxen våren på bärskenor den församlade sängram . Lägg till en säng kjol , om så önskas , placera sedan madrassen på madrasser .

tips och varningar


 • Vissa queen-size säng ramar inkluderar mitt centrum stöd järnväg , som också kan kräva montering om ramen är utformad för att rymma olika storlekar fjädrar .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en ö slaktbänken
  hur reparera en punktering hål i läder
  hur man bygger en fri garderob stående garderob
  bagare rack funktioner
  hur du anpassar en storkcraft segelflygplan & ottoman
  hur man gör sniderier i möbler
  hur man sätter upp en queen size-säng ram
  hur man åter täcka en soffa
  motiv för att göra sängen sänggavlar
  hur du tar bort lådor i norcraft skåp