riktningar för att göra en picknick bord

riktningar för att göra en picknick bord

En picknick bord är oftast byggda av trä och används för att äta mat utomhus . En picknick tabell som har separata bänkar kan vara en fördel på grund av dess mångsidighet och lätthet med vilken pjäserna kan flyttas runt , i motsats till ett bord med inbyggd bänkar som kommer att betydligt tyngre . En picknick bord kan vara konstruerade av ceder eller furu att motstå försämring från utomhus element, men en tabell gjord av enkla och billiga furubräder finns på ditt lokala Home Center eller timmer varvet kommer att räcka om de är belagda regelbundet med färg eller vatten tätningsmedel .

Du behöver:
Måttband
. Penna.
Fem lamellerna , 2 inches med 6 inches med 72 inches lång .
Cirkelsåg.
1/4-inch-thick spillträ block .
Skruvtving.
Bandslip.
Två knapar , 2 inches med 4 inches med 27 inches lång .
Borrmaskin.
Försänkare.
u00A3 1
 träskruvar , 4 tum .
Stjärnskruvmejsel.
Fyra ben , 2 inches med 4 inches med 36 inches lång .
C klämma.
Sex vagnsbultar , 3 1 /2 inches , med brickor och muttrar.
Skiftnyckel.


1.
Klipp fem bitar av 2-tums -by -6-tums timmer 72 inches lång med en cirkelsåg för bordsskivan spjälorna . Lägg bästa sidorna av stavarna ansiktet nedåt på en plan arbetsyta sida vid sida .
2 .
Plats 1/4-inch-thick bitar av skrot trä i mellan varje spjäla som distans . Rada upp ändarna på alla spjälorna jämnt . Placera en skruvtving över mitten av lamellerna och dra åt för att säkra alla bitar ihop .
3 .
Klipp två bitar av 2-gånger-4 timmer 27 inches lång med en cirkelsåg på bordsskivan bommar . Stå klotsarna upprätt och runda av de övre hörnen i varje med en bandslip .
4 .
Mät i 12 inches på varje sida av bordet spjälorna och markera med en blyertspenna . Placera klotsarna på kant med avrundade kanter uppåt . Placera en knap på varje ände av spjälorna på 12-tums varumärken.
5 .
Borra genom cleat och in i undersidan av varje spjäla i bordsskivan med en installerad försänkare i en borrmaskin . Borra två hål för varje lamell . Säkra knapar att spjälorna med 4-tums träskruvar drivs in med en stjärnskruvmejsel.
6 .
Lossa och ta bort skruvtving från den färdiga bordsskivan . Ta bort 1/4-tums trä distanser från i mellan spjälorna .
7 .
Skär fyra ben från 2-gånger-4 timmer till 36 inches lång med en cirkelsåg . Gör 38-graders diagonalt snitt i slutet av varje ben med en cirkelsåg .
8 .
Clamp två ben ihop i mitten med ett C klämma för att bilda ett "X " . Sprid benen så att de är 28 1 /2 inches isär i ändarna . Markera mitten av varje ben där den andra korsar den med en penna . Ta bort C klämman . Klipp längder i mellan blyertsmarkeringarna vid 3 /4 tum djup med en cirkelsåg . Nu sätter benen ihop och säker i mitten av "X" med en 3 1/2-inch vagnsbult , bricka och mutter . Upprepa proceduren för de andra två benen .
9 .
Fäst benen till klotsarna på undersidan av det färdiga bordet med två 3 1/2-inch vagnsbultar , brickor och muttrar varje .
10 .
Klipp till två ben hängslen 16 inches lång från 2-gånger-4- lager . Skär i slutet av varje stag på en 45-graders vinkel med en cirkelsåg . Bifoga ett stag på undersidan av bordet och till centrum av en uppsättning av ben med två 4-tums träskruvar i varje ände . Upprepa proceduren för de andra stag .

tips och varningar


 • Bänkar kan konstrueras för tabellen på samma sätt som själva tabellen . Använd två 2- tums -by -6-tums bräder eller skivor till 72 inches lång för de platser . Construct "X " ben och hängslen och montera på samma sätt som i tabellen.


 • Relaterade artiklar


  historia faner trä
  hur man köper ersättning kuddar för rottingmöbler
  möbler fordonsreparationslackering metoder
  hur reparera wingback stolar
  hur man bygger en bänk från en gran
  hur oljan akacieträ utemöbler
  vattensäng frågor
  hur man byter en säng till en plattform säng
  Definitionen av ett ris säng
  hur du tar bort broyhill lådor