vaggvisa krubba instruktioner

vaggvisa krubba instruktioner

Många föräldrar och morföräldrar har en vintage enda lämlås Lullaby spjälsäng. Dessa cribs skapades av Lullabye Co i Stevens Point , Wisconsin , och populär på 1960-talet genom 1980-talet . Eftersom företaget inte längre i affärer , kan anvisningar vara svårt att hitta för den som vill använda sängen för ett barnbarn kommande helg eller andra syften. Även om många modeller av Lullaby Crib skapades , bör allmänna instruktioner som gäller för din krubba

Du behöver : .
platt skruvmejsel .
Skiftnyckel istället.
Hammer.
Lullabye Spjälsäng hårdvara .


1 .
Leta krängningshämmare . Längden på baren är lika med bredden på framsidan av spjälsängen . Anpassa den till den övre spärrarna på gaveln och fotstegskontakt i båda ändar av spjälsängen s lämlås . Fast det genom att dra åt skruvarna .
2 .
Fäst den stationära sidan av spjälsängen genom att trä en skruv halvvägs i hålet nära botten på hörnet inlägg som ligger i anslutning till gaveln . Skjut en av de två slitsade fästena på skruvarna på inlägget . Fäst konsolen genom att dra åt skruvarna . Gör samma sak med den andra fästet på hörnstolpe intill fotgavel .
3 .
hitta en av de fyra fjäderbockar . Lägg den i en av de fyra fästena på madrassen ramen och använda en hammare för att säkra det på plats . Gör samma sak med de andra tre fjädrar i varje hörn . Placera madrassen stöd våren i spjälsängen med den platta sidan upp . Guide galgar i fästet hakar i båda ändarna av sängen .
4 .
in varje av de fyra hjulen i hålen på bottnarna i spjälsängen hörna inlägg . Då anpassa lämlås längs sidan av spjälsängen , placera ut baren så det är mot insidan av spjälsängen .
5 .
Leta sockerrör- formad stav . Placera den genom öppningen i toppen av lämlås och in i hålet på den övre spärren på gaveln hörna post . Längst ner på käppen spö , placera en avsmalnande fjäder på stången , ovanför botten järnväg. Den smala änden ska upp . Placera sedan stången genom hålet i botten på järnväg . Under botten järnväg, placera en andra avsmalnande våren på sockerrör stången med den smala änden nedåt . Den stora ändarna på båda fjädrar bör placeras mot bottenskena .
6 .
Upprepa steg 5 för att fästa den motsatta änden av lämlås till hörnet tjänsten som fotgavel .

tips och varningar


 • försiktig när du använder äldre spjälsängar och läm spjälsängar som kan orsaka oro för säkerheten . Alltid vara säker på att krubba monteringen är säker innan användning och inte lämna ett barn utan tillsyn i vaket .


 • Relaterade artiklar


  vad är en frukost bord ?
  hur man identifierar antika skåp handfat
  Hur ofta ska du ersätta en madrass & boxsprings ?
  hur man gör en cubby för ett skrivbord
  hur man bygger ett hörn vägghängd skrivbord
  hur man ansluter en sänggavel & fotstegskontakt till en järnväg säng
  hur man gör PVC-rör möbler
  hur man bygger ett säte hörn bänk
  Hur man väljer en himmelssäng
  hemlagad chuck låda