Hur gör jag monterar shermag sängar ?

Hur gör jag monterar shermag sängar ?

Shermag annonserar sina sängar lika lätt att montera . Varje inköp av en säng ingår all nödvändig utrustning för att montera ihop sängen , inklusive en insexnyckel . Även nybörjare gör- det- självare kan framgångsrikt montera Shermag sängar så länge de har en medhjälpare att hålla delar på plats för dem

Du behöver : .
insexnyckel ( medföljer säng )
. Skruvmejsel (tillval) .


1 .
Ordna alla delar . Varje bädd har en liten väska som innehåller alla delar som behövs för att montera din säng . Öppna påsen och lägg ut alla delarna. Jämför dina delar till manualen : s lista över delar .
2 .
Läs den medföljande monteringen riktningar . Läsa över instruktionerna innan du sätter igång kommer att ge dig en god uppfattning om monteringen . Anvisningarna för Shermag sängar är i allmänhet korta och beskriva hur man använder låsbultar medföljer sängen paketet .
3 .
Fäst ett räcke till sänggaveln . Ha en medhjälpare hålla i räcket bar . In den bifogade skruven genom gaveln i räcket . Fäst den medföljande bulten till slutet av skruven . Vissa Shermag sängmodeller kommer att kräva dig att hålla bulten på plats när du skruvar fast skruven på plats med din insexnyckel . Andra Shermag modeller kommer att låsa skruven och skruva ihop när du börjar vrida skruven . Det bästa sättet att se skillnad mellan dessa två modeller av sängar är genom att titta på bulten . Om det finns en platt linje på bulten , måste du använda en platt skruvmejsel för att hålla bulten på plats medan du skruvar skruven med din insexnyckel .
4 .
Fäst den andra räcke till sänggaveln . Användning av den teknik som du använde i steg 3 , bifoga den andra räcke till sänggaveln med de medföljande skruvarna och bultar .
5 .
Fäst fotgavel till båda räcken . Har din hjälpare fortsätta hålla båda räcken medan du bifoga en av dem till fotgavel med skruvar och bultar som tillhandahålls. När båda räcken har fästs , arbeta dig runt sängen för att dra åt alla skruvar innan du lägger din box våren och madrass .


Relaterade artiklar


hur man rengör möbler i mahogny
hur man täcker ett uppdrag fotpall
hur vattenskyddad trämöbler
konferensbord stilar
traditionella svenska möbler
hur man gör en hörn förvaring bänk
möbler layout idéer för vardagsrummet
Amish typer av möbler
hur man bygger en egen ner fjäder sängar
jämföra en kung & en California king size-säng ram