hur man avsluta möbler med mineralolja

hur man avsluta möbler med mineralolja

Träarbetare och husägare kan välja mellan ett stort antal trä-produkter för efterbehandling för att skydda möbler från fläckar , fukt och andra faror. Välja rätt finish inte bara skyddar möbler men kan upprätthålla den naturliga färg och skönhet i träet . Mineralolja är ett populärt alternativ , eftersom denna olja är inte giftig , undvika kemikalier som kan producera farlig rök. Detta kan vara en idealisk efterbehandling alternativ för dem med husdjur eller små barn som kanske inte vet bättre än att hålla sig borta från möblerna medan den torkar .
1 .
Torka av trämöbler med en fuktig TVÄTTLAPP eller trasa och ta bort smuts och damm .
2 .

Fukta en mjuk , vit duk med din mineralolja produkt . Ansök så mycket du kan utan att droppa ner på golvet eller mättar händerna .
3 .
Gnid mineralolja i din trämöbler . Om möjligt , att arbeta i riktning mot träets säd möjliggöra en snabbare, djupare absorption . .
4
Låt oljan verka i 5 till 10 minuter , du kommer att kunna se förändringen i färgen på trä som oljan absorberas
<. br > 5 .
stryk en andra gång till möbler och låt det ligga i blöt i. Fortsätt att tillämpa olja tills den inte suga in efter 15 minuter . Detta visar att träet är mättat med olja .
6 .
Torka bort överflödig olja från ytan med en separat och ren vit duk . Du måste torka bort överskottet , eller oljan kan torka på ytan och skapar en ojämn yta . Träet kommer att lufttorka på egen hand .

tips och varningar


 • Mineralolja är också säkra för användning på trä skärbrädor eller barnleksaker .
 • Var inte rädd för att overapply mineralolja . Det är bättre att ha för mycket och torka bort överskottet än att ha för lite och skapa en ojämn yta .


 • Relaterade artiklar


  möbler layout idéer för vardagsrummet
  idéer för Stoppningen en sänggavel
  Scotchgard alternativ
  hur du hittar återställningsknappen för en Coleman spa
  köper egna möbler halka täcker
  DIY : sängram idéer
  hur man bygger en sörjande s bänk
  Hur man monterar ett vridbart rocker
  hur man bygger en TV-ställ för kabel
  hur man köper soffor