hur man klä möbler matsal stolar

hur man klä möbler matsal stolar

Matsalen stolar tenderar att ta mycket av övergrepp, speciellt om de har klädsel på dem och om du har små barn . Du kan helt ändra utseendet på din matsal genom att låta vissa ny klädsel på dessa stolar . Normalt matsal stolar har möbeltyg bara på sätet , vilket gör denna klädsel jobbet snabbt och enkelt . Välja färg och design av din nya möbeltyg kan vara den svåraste delen av projektet

Du behöver : .
Flathead skruvmejsel
. Tång.
Skum .
Elektrisk kniv.
Möbeltyg.
Sax.
Häftpistol.
Staples .


1 .
Ta bort stolsitsen från din matsal stol . Vänd stolen över eller försiktigt använda en skruvmejsel för att hjälpa dig vid behov. Var noga med att inte skada träet när du använder skruvmejsel .
2 .
Ta bort eventuella skadade eller smutsiga klädsel och skum från stolsitsen . Använd skruvmejsel för att hjälpa dig att dra upp några häftklamrar som fäster tyget på stolen . Använd tång om nödvändigt Ryck några trånga platser och även att undvika att få klammer i dina händer när greppa tyget .
3 .
Klipp till en bit skum att använda en elektrisk kniv på måtten på din stol sits . Använd gamla skum som en mall om så önskas .
4 .
lägga ut din möbeltyg på en stor , plan yta med baksidan uppåt. Placera skummet och sedan stolsitsen ovanpå tyget .
5 .
Använd stolsitsen som en guide att skära möbeltyg . Skär möbeltyg runt stolsitsen , lämnar en extra ersättning på ca 6 inches på alla sidor .
6 .
Börja i mitten på ena sidan av matsalen stolen och dra tyg upp och över till undersidan av stolsitsen . Häfta ihop tyget på plats . Upprepa med de andra tre sidorna av stolsitsen .
7 .
Fäst resten av tyget på undersidan av din matsal stolsitsen , arbeta från mitten av varje sida ut till hörnen . I hörnen , vik tyget snyggt och sedan häfta på undersidan av sitsen .
8 .
tillbaka och sätt tillbaka sätet till matsalen stolen för att slutföra din klädsel jobb .

tips och varningar


 • Använd medium vikt möbeltyg att täcka din matsal stolar . Tyg som är för tunna kommer inte att hålla upp , och tyg som är för tjock kan vara svårt att arbeta med , speciellt när fällbara i hörnen .
 • Vid köp av möbeltyg för matsal stolar , är det en god idé att köpa något som är tvättbar . Även om du inte kommer att ta möbeltyg från stolar att tvätta den , ger detta dig att skrubba stolar med en mjuk borste och lite tvättmedel för plats rengöring .


 • Relaterade artiklar


  hur man hitta begagnade bokhyllor
  hur du väljer ett möbel lås
  hur re - duk ett biljardbord
  Vad är Sealy bästa av sängarna linje latex ?
  delar för en vikbar picknickbord
  hur man använder gamla TV- fall som badrum fåfänga
  trämöbler rengöring av
  hur man bygger en arbetsbänk med hyllor
  hur man använder gamla bagage för arkivering och lagring
  storleken av en full madrasser