vad är en vikbar bar ?

vad är en vikbar bar ?

En hopfällbar bar är en möbel som liknar ett skåp . Fällbar dess sidor utsätter en detaljerad interiör . Dra avföring upp till baksidan för att skapa en full service bar som kan lägga undan efter festen

A Brief History

hem bar koncept blev populär på 1950 -talet då stolta husägare ville underhålla . TV och film på 1960-talet glamoriseras dricka och varje " moderna " familjen var tvungen att ha en inbyggd bar . 1970-talet och 1980-talet fanns tider av självständighet. Folk gick ut för att besöka barer och nattklubbar . På 1990-talet , satt hemma barer tom tar upp för mycket utrymme .

Dagens Hem Bars

Den bärbara fällbara bar som är populär idag eftersom familjer underhålla i säkerhet och komfort av deras hem . Utrymmesbesparande barer köps i möbelaffärer och sätta upp på kortare tid då det tar att blanda en drink . HomeBarsOnLine levererar nya barer till din dörr .

spara värdefull bostadsyta i ditt hem

snören komma i enkla färger som passar alla inredningar . En fälla upp arbetsytan och inredning sprit lagring fyller ett område där dryck och mat kan lätt tillagas och serveras . Vissa konstruktioner har löstagbara is sänkor eller Glas lagring . En hopfällbar bar aktier fördelarna med en fullstor bar samtidigt som du sparar värdefull boyta .


Relaterade artiklar


Hur gör jag klä köksstolar matsal ?
göra en hylla spis Mantel
gästsäng alternativ
hur man bygger ett konvertibelt krubba
hur du återvinner kontorsmöbler
idéer för mdf skåp konstruktion
gör det själv byte skumdyna
stål hyllor komponenter
hur man rengör plast uteplats stolar
hur man rengör möbler i körsbärsträ