hur att reparera faner på en antik träkista

hur att reparera faner på en antik träkista

Antika trä kistor kan ge en gammaldags känsla för ett rum i huset. Tyvärr visar antika möbler ibland sin ålder med knäckt fanér . Återställ skönheten i din antika bröstet genom att reparera dess fanér . Om en kista har sprickor i träet , lösa gångjärn eller strukturella problem , kan den kräva ytterligare reparationer . Fix ytterligare skada innan reparation fanér . Allvarliga problem kan kräva hjälp av en professionell eller någon med snickeri erfarenhet

Du behöver : .
Veneer
320-slippapper.
Tyg.
Vatten.
Dölj lim .
Router med en 3 /4 '' lite .


1 .
köp " flexibel fanér . " Detta faner handlar om 1/60th tum tjocka och passar de flesta trä kistor . Hitta fanér online eller hemma förbättring butiker .
2 .
Rengör bröstet genom att torka av den med en fuktig trasa .
3 .
Klipp bort den skadade faner använder en router med en 3 /4 '' lite . Kör routern över den skadade delen av bröstet , med raka , korta tag .
4 .
Sand den skadade delen av bröstet med hjälp av 320-slippapper . Gnid sandpapper över ytan på bröstet , med en cirkelrörelse .
5 .
Rita formen på den slipade delen av bröstet med hjälp av en penna och papper . Klipp ut denna form och spåra det till den nya fasaden . Skär nya faner i formen.
6 .
dölja Limma att den slipade delen av bröstet .
7 .
Tryck på faner i bröstet . Sand kanten av nya fanér med 320-slippapper tills kanten är i nivå med faner på bröstet . Gentle hjälper plana ut sömmar , vilket gör den nya fasaden smälter in i det gamla .


Relaterade artiklar


Sanibel Beach andelslägenhet uthyrning
Fördelarna med rostfria diskbänkar
hur man bygger ett säte hörn bänk
hur man mäter överdrag för fåtöljer
Hur gör jag fäster säng hårdvara ?
problem med madrass minne skum slagklippare
verktyg för att bygga stockhyllorna
hur man rengör och fräscha upp mikrofiber möbler
tryckavlastande madrasser
utomhus bänk bygginstruktioner