hur man bygger en dubbel trissa säng

hur man bygger en dubbel trissa säng

En rulla säng kan du lägga till extra sovplats utan att avsätta ett helt rum till en gäst säng . En rulla sängen är också ett bra komplement till ett barns rum . Trissan Diabilder under en annan säng för praktisk förvaring tills det behövs . Se till att sängen du planerar att lagra trissan under rymmer höjden på en dubbel madrass plus höjden på hjul . Överväg att lägga till sängen risers till enkelsäng om du behöver extra höjd

Du behöver :
Twin madrass
. Plywood.
Trä trim bitar .
Bygg lim.
Träbearbetning klämmor.
Slutför naglar.
Hammer.
Cirkelsåg.
Hjul.
1- tums skruvar och bultar .
skruvmejsel.
Bets eller färg .
Pensel .


1 .
Cut u00BE-tums plywood med en cirkelsåg . Plywood bör vara 40 inches bred och 76 inches lång för att rymma en Standard Twin madrass . Har virket styckas på hem förbättring butik om du inte har en cirkelsåg hemma .
2 .
Sand kanterna på plywood med fint sandpapper tills de är mjuka och slät .
3 .
Klipp två bitar av trim gjutning till 40 inches lång . Skär slutar på en 45- graders vinkel så att de passar runt kanterna på trissan som en ram . Välj list som är minst 1 cm breda så det kommer att hålla madrassen på plats på trissan .
4 .
Klipp två bitar av trim gjutning 76 inches lång med en väl 45- graders vinkel . Sand ändarna på alla fyra delar av trim lätt att jämna ut ojämna kanter .
5 .
Applicera trälim på insidan av en bit av trim . Placera trim på kanten av plywood och kläm fast den med plywood med träbearbetning klämmor . Upprepa med de andra tre bitar av trim .
6 .
Hammer avsluta spikar genom trim och i plywood bas . Ansök Trä till eventuella luckor eller synliga sömmar på trim formning hörn eller där den fäster med plywood. Låt Trä torr .
7 .
Vänd trissan ram över och ställ in hjul på undersidan . Mät trä u00BD tum från kanten på varje hörn . Markera de platser där du kommer att fästa hjul med skruvar . Borra hål på dessa fläckar med en borr som motsvarar bredden på 1- tums skruvar du använder för att fästa hjulen .
8 .
Placera hjulen på botten och skjut skruvarna genom hålen i hjulen och hålen i plywood . Håll trissan upp med en hand och bultar skruva fast den andra änden av skruvarna .
9 .
Måla trissan sängstomme med inredning latexfärg . Applicera 2-3 tunna lager av färg , så att varje lager torka innan nästa . Låt det sista färgskikt torka ordentligt. Placera madrassen på trissan sängram .

tips och varningar


 • Om du inte vill lyfta din säng med sättsteg , välj en tunnare madrass för din rulla säng . Skumgummimadrasser finns i tvåbäddsrum storlekar och är bara några inches tjock .


 • Relaterade artiklar


  hur man bygger en sängram king size
  Hur avgör jag rätt storlek matbord för ett rum ?
  hur man hittar prisvärda madrasser
  hur loft en våningssäng
  typer av kampanj skrivbord
  hur du monterar en poäng stol
  planer på att bygga ett podium
  hur reparera ottoman hörn
  Hur gör jag reparerar stolar Coleman gräsmatta ?
  om rewebbing vinyl uteplats stolar