hur man gör ett skrivbord med hjälp av ett köksskåp

hur man gör ett skrivbord med hjälp av ett köksskåp

Återanvändning ett gammalt kök skåp för att göra ett skrivbord . Ett skåp gör en bra utgångspunkt för ett skrivbord eftersom det redan har lådan struktur och interna minnet. En möbler plywood panelen kan läggas till toppen av skåpet för att skapa en funktionell arbetsyta . Inte nog med att gör- det -själv- projekt spara pengar , men det kan bidra till att minska din påverkan på miljön

Du behöver : .
Gamla köksskåp , 24 inches djup
. Cirkelsåg , med staket kvarstad .
Sandpapper.
4 möbelben NIVELLERING .
3/4-inch möbler plywood panel , 37-av -48-inches .
Tabell såg.
Måttband.
Box, spola trim träskruvar.
Skruva pistol.
Skruvmejsel.
Edge banding.
Platt järn.
Edge banding trimmer .
2 hylla parentes , med skruvar .
Trä kitt.
Spackelspade.
Paint .
Pensel.
Nivå .


1 .
Placera skåpet på ett arbetsområde . Justera stängslet på cirkelsågen för att göra en 5-tums bred cut . Vänd skåpet upp och ned så att basen är upprätt och stående. Såg runt ytterkanten av foten med stängslet rida i utkanten av skåpet botten att skära 5 inches från botten av skåpet. Detta kommer att ta skåpet ner till en ungefärlig höjd av 30 inches , beroende på din specifika Skåphöjd . Se till att skära inte stör dörren till skåpet . Om snittet är i linje med dörren kan du ta bort luckan genom att skruva loss gångjärnen . Utrymmet inuti kommer fortfarande att vara funktionell utan en dörr .
2 .
Sand befintliga finish på skåpet så att nya färgen kan tillämpas . Det lyser från den befintliga måste tas bort för en ny finish ska fästa ordentligt. Sand som har skurna kanter runt botten på skåpet tills de är mjuka .
3 .
Skruva fast en våning lastbryggan i varje hörn på botten av skåpet . Golvet NIVELLERING skyddar golvytan och låt skåpet att sitta platt på ett golv för att skapa en bas nivå skrivbord .
4 .
Mät skåpet dimensioner . Markera mätningar på ett papper som referens .
5 .
Mät och kapa plywood panelen så att den ska hängas 6 inches över varje sida av skåpet , 1 tum förbi ryggen och 12 inches förbi framsidan av skåpet . Använd en tabell Såga plywood panelen storlek .
6 .
Sand kanterna på plywood panelen tills de är helt slät . Ansök kant bandning till kanterna på plywood hjälp av ett strykjärn för att säkra det på plats .
7 .
Trimma ränder med en kant bandning trimmern så att den är i jämnhöjd med övre och nedre ytor av plywood panelen . Plywood panelen är bordet ytan .
8 .
Anpassa skrivbordet yta ovanpå skåpet så att överhänget är ännu på sidorna och baksidan av skrivbordet . De framför skrivbordet kommer överhäng 12 inches att ge benutrymme under skrivbordet . Kör spola trim träskruvar jämnt fördelade var 6 inches genom plywood panelen i den övre kanten av skåpet med en skruv pistol .
9 .
Installera en hylla konsolen 1 till 2 inches i från varje sida under 12- tums överhäng med de medföljande skruvarna och en skruv pistol . Detta kommer att stödja överhäng .
10 .
Fyll skruvhålen med ved massa med en spackel . Låt kitt för att torka. Slipa spacklet jämnt med ytan av trä.
11 .
Måla bas och skrivbord yta . Låt finish torka. Flytta skrivbordet på plats i rummet .
12 .
Justera golvet NIVELLERING så att skrivbordet sitter på golvet genom att vrida fötterna på lastbryggan . Kontrollera att skrivbordet är nivå genom att placera en nivå över arbetsytan .

tips och varningar


 • Om du planerar att huset skrivare eller annan kringutrustning i skåpet Kan du klippa ett hål genom baksidan så att sladdarna tillgång till ett eluttag med hjälp av en hålsåg .
 • Använd skyddsglasögon vid arbete med trä . Applicera färg på en väl ventilerad plats .


 • Relaterade artiklar


  hur man väljer en design sängbord
  hur man rengör din Tempur- skum
  hur man bygger en enkel och arbetsbänk
  hur man gör ett omslag för en uppgift stol
  hur man bygger en träsits radiator fönster
  hur man bygger skrivbord möbler
  dymling gemensamma fördelar
  hur man gör en gammaldags skolbänk
  idéer för att konvertera en dubbel säng i en soffa
  hur man spika en säng styrelse