instruktioner för en Simmons spjälsäng

instruktioner för en Simmons spjälsäng

En spjälsäng är ett av de väsentliga delar som måste vara klart innan bebisen kommer . Simmons krubba design har utvecklats så att spjälsängen skall anpassas för att möta kraven från föräldrarna samtidigt försöka garantera säkerheten för varje barn. Simmons Spjälsäng N ' Mer erbjuder en cabriolet spjälsäng som växer med ditt barn från ett nyfött spjälsäng till en full-size säng , och det kan monteras på mindre än en timme

Du behöver : .
Simmons spjälsäng delar
M6 bultar av olika storlek (medföljer) .
Sexkantsnyckel (medföljer ).

församlingen


1 .
Lägg fyra sidor krubba på golvet på det sätt som de skulle passa ihop tillsammans med delar som behövs för varje sida . Detta sätt kan du se till att du har alla delar och hårdvara som krävs , och allt kommer att vara inom lätt tillgång .
2 .
Fäst sidor att huvudändan ( den längsta sidan ) . Varje sida är märkt "R " för höger och "L " för vänster . Säkert var sida med två M6 bultar med sexkantsnyckel . För detta kommer du att använda den längsta av de bultar som ingår som kommer att variera från 60 till 100 mm beroende på modell .
3 .
Använda fyra 16 mm M6 bultar , bifoga madrassen stöd till tredelade ram du har monterat hittills , noga med att inte repa spjälsängen inlägg . Det finns tre lägen för madrassen från nyfödda till en 35- tums-tall barn . Fäst madrassen stöd med insexnyckeln att se alla bultar helt åtdragna . Ignorera alla extra ärmar mot botten av huvudänden som används vid konvertering till en full -size säng.
4 .
Om din fotändan har motsvarande fötter , fäst fötterna till fotändan löst antingen med två 80mm M6 bultar eller dra åt för hand. Detta varierar beroende på din modell . På toppen av varje fot hittar du "R " för höger och "L " för vänster , se till att matcha dem därefter .
5 .
Använda sexkantsnyckel och senaste fyra M6-bultar , fäst fotändan till resten av spjälsängen .
6 .
Placera sängen på rygg , gaveln ligger platt på golvet . Nu , dra åt fotändan fötter hela vägen .
7 .
tillbaka spjälsängen tillbaka till sin upprätt läge och dubbelkolla att alla skruvar är helt åtdragna .
8 .
Kontrollera regelbundet din spjälsäng för saknade , lösa eller defekta delar och reparera detta. Använd aldrig en spjälsäng om den har skadade eller saknade delar .

tips och varningar


 • mobilisera en hjälpande hand gör monteringen enklare .
 • För att beställa en bruksanvisning som är specifika för din modell , kontakta tillverkaren. Artikelnumret är placerad på insidan av huvudet slutet botten järnväg på en blå och vit etikett .
 • En fodral för din bruksanvisningen bifogas madrassen stöd .
 • USA Consumer Product Safety Commission ( CPSC ) varnar för begagnade barnmöbler , eftersom den inte kan garantera att det var lagras på rätt sätt eller att alla de ursprungliga hårdvaran ingår .
 • Spädbarn kan kväva i luckor mellan krubba sidor och en madrass som är för liten .
 • att spjälsängen är avsedd för barn upp till en höjd av 35 inches . Förlängning användning efter höjden gränsen har uppnåtts utgör en fallande fara eftersom ditt barn kommer att kunna klättra ut .
 • Användningen av en Vaporizer nära spjälsängen kommer att orsaka trä att svälla och målgång att skala .
 • Lagra din krubba i extrema temperaturer och förhållanden gör att träet spricker och leder lim att lossa äventyra ditt barns säkerhet .


 • Relaterade artiklar


  steg för steg instruktioner för att bygga en trä bänk
  björk fakta
  välja möbler stuga stil för ett litet vardagsrum
  hur man gör en säng racerbil
  hur man gör en bambu bord
  Hur skapar jag en tunga flyttbar hylla ?
  hur man målar en ek fåfänga
  utomhus & inomhus möbeltyg
  Hur man sköter om en slaktare Block Island
  installationsanvisningarna för en fullständig utbyggnad låda bild